Röd ax Slider Turtles

Röda Eared Sliders är ett av de vanligaste sköldpaddor som hålls som husdjur. De har sitt ursprung i den södra delen av USA och är populär över hela världen. De har många unika egenskaper och funktioner som sköldpaddan älskare inte tycks kunna få nog av. Med lite tålamod och engagemang, kan äga en röd Eared Slider vara mycket värdefullt.
Vetenskapligt kallas Trachemys scripta elegans, fick Red Eared Sliders sitt namn på grund av de röda markeringarna runt öronen och deras förmåga att snabbt glida av stenar i vattnet. Eftersom de är semiakvatiska skulle den bästa miljön för en röd Eared Slider vara en tillgång till någon form av mark och vatten. UVB-strålar är väsentliga för sola processen och samtidigt direkt solljus är bäst, kan UVB lampor kan användas i fångenskap kapslingar. Vatten av hög kvalitet som är ren och klar är mycket viktigt för den allmänna hälsan hos Red Eared Sliders. Även filter kan hjälpa till att hålla vattenförhållanden sanitära, byta vatten varannan vecka rekommenderas.
Röda Eared Sliders är allätare. De äter en mängd olika livsmedel inklusive fisk, kräftor, grodyngel, syrsor och växter. Yngre sköldpaddor är benägna att äta mer kött medan äldre föredrar grönsaker och vattenväxter. De är mycket aggressiva när det gäller att äta. De kommer att slåss andra sköldpaddor oavsett ålder för att säkra mat till sig själva. Röd ax Sliders ger inte saliv och därför behöver äta sin mat i vatten.
Röd Eared Sliders kompis och ras under våren och sommaren. Parning äger rum under vattnet och varar cirka 10-15 minuter. Tiden mellan parning och avel kan ta några dagar eller veckor. Kvinna Röda Eared Sliders kan lägga upp till 30 ägg, beroende på deras storlek. Turtle ägg befruktas som de begravda under sanden. När barn föds, är det mycket viktigt att hålla dem i hägn från större sköldpaddor. Endast sköldpaddor av samma storlek bör leva tillsammans för att undvika oavsiktliga eller avsiktliga skador.
Röda Eared Sliders är mycket komplexa. De är mycket aggressiva men blyg och tillbakadragen. De älskar att klättra men tillbringar merparten av sin tid under vattnet. Röd ax Sliders viltlevande, övervintra på botten av dammar och sjöar, medan sköldpaddor i fångenskap aldrig övervintra. Dessa sköldpaddor är bilden av komplikationer och enkelhet i ett.

K9 Friends United Webbsida – Det är Grrrreat för anslutning Hundägare
Sokoke katt egenskaper och Ras information
Dog Training Schools är Connecticut
Glow-in-the-Dark-Krage: säkerhetsprodukt för hundar och katter
Tips om hur att hålla din hund lycklig
Varför man använder belöningar och INTE straff att träna din hund
Att handskas med förvildade katter och förvildade kolonier Cat
Matlagning för Kattdjur
Feline övre luftvägsinfektion
Hur hitta en ansvarsfull uppfödare
Dagliga kamp

Leave a Reply