Ridning Lektion: Tips för att hjälpa dig att lära och behålla fler

Liksom allt annat i livet, finns det ett optimalt sätt att driva din ridning utbildning. Du kanske inte att kunna ha flera lektioner i veckan, gå långa kliniker, eller arbeta med din dröm tränare eller häst. Men du kan optimera fortfarande din inlärning, ridning framsteg och behålla med några enkla tips. Som en ridlärare, passerar jag dessa till mina studenter så att de kan få ut det mesta av sin tid med mig.
Punktlighet är inte bara artig, förväntas. Att vara på tiden ser till att din planerade lektion plats kommer att användas till fullo. Börjar en lektion sent för en sen student är varken fel instruktören eller eleven ridning efter dig. För att undvika att korta lektioner, komma i tid. Förbered dig för resan innan du kommer till ladan. Det kan vara svårt att släppa taget om stressen från arbete eller skola, men du kommer att rida bättre och kommunicera med din häst mycket mer effektivt om du lämnar dessa farhågor på ladan porten. Stretch om du kan förbereda din kropp för att utöva framåt.
Närma varje lektion med en positiv attityd. Vi har alla rädslor och oro, men fokusera på vad du har lärt dig hittills och lita på din instruktör att guida dig. Håll bakslag i perspektiv. Varje ryttare har brister, och du kommer att vara något undantag. Istället för att besatt misstag, fokusera på rätt position och teknik. Om du fortsätter att arbeta på dina frågor, kommer de att förbättra. Lämna varje lektion att veta att du har förbättrats, åstadkommit något nytt, eller hade en stor tid.
Kommunikation med din ridlärare är av största vikt. För denna kanal att hålla öppet, måste du vara öppen för kritik. Din instruktör har kritik ska vara ärlig, konstruktiv och följdes av ett förslag till förbättringar. Ställ frågor om du inte förstår direktiv, idéer eller metoder. Tillsammans med att klargöra punkten i fråga dina frågor ger utmärkt feedback till läraren om tydligheten i hennes undervisning. Be om, adress och ge feedback i varje lektion så att du både förstår varandra.
Optimal ridning instruktion kräver övning. Om du inte kan rida mellan lektionerna eftersom du inte äger en häst, kan du fortfarande gå över de saker som du har lärt dig. Håll en utbildning tidskrift och anteckna de viktigaste punkterna i din lektion, de tekniker du har lärt, påminnelser, och saker som din instruktör vill att du ska arbeta med. Du kanske kan titta på andra rida eller bara visualisera din resa som du vill att det ska gå. Håll fokus på att lära sig rida bra, inte når målen i en viss tidsram. Eleverna frågar mig ofta “hur länge tills jag kan hoppa / visa / rida utanför ringen? Ärligt talat, beror svaret på elevens konsekvens, bevarande av material och tid ridning. Sätta mål är viktigt, men rusar för att möta dem kan äventyra din ridning.

Holistic Pet Care – Homeopati
En dikt att fira National Dog Day
Degloving Skador i djur
Hur man introducerar din nya katt till andra katter i familjen
Romero Britto Bow Wow
Är vegetarisk kattmat bra för din katt?
Avelshundar och svårigheter Eye
Åsnor som husdjur
Testa dina kunskaper om myter Dog Training
Dog Training: Sortera Goda råd från Bad
Den Allergivänliga Dog – Korrekt Grooming och borsta

Leave a Reply