Rider uppträdande på Rides Horse Trail

Denna skönhet, lugn och ro kommer med ett ansvar, dock. Oavsett om du beger ut ensam för att njuta av din häst och den stora utomhus eller åka med häst kompis, eller rida i en grupp eller gå med i din ridklubb på månadsbasis trail rida, seder är viktiga. Agera med artighet och hänsyn kommer att säkerställa en inbjudan att komma igen.
Gamla Gray Mare har några råd
Gamla Gray Mare meddelar att, först och främst måste du vara säker på att du har rätt att rida trail du har valt. Inte bara anta att du kan rida på en väg eller stig, eftersom det är där – få tillstånd först. Många markägare kommer att ge dig tillgång till sin mark om du lämnar det på det sätt du hittat det och om du får lov först. Om du rider på en grusväg, måste du följa alla regler av vägen. Det finns många statliga skogar eller offentliga mark, inte alla av dem tillåter ryttare. Veta var du kan eller inte kan rida.
Använd sunt förnuft
Här är några sunt förnuft riktlinjer för dig. Följ dem och du kommer alltid att bjudas tillbaka.
Om du rider med andra och dina sparkar häst, flätor eller stift en ljus rött band på sin svans. Detta är en signal till de andra ryttarna att stanna borta – denna häst är en kicker. Om din häst är orolig eller swishy runt andra hästar, använd det röda bandet signalen också.
Inte galopp eller galopp med hög hastighet runt din grupp av hästar eller andra som kan uppstå på din trail ride. Alltid långsamt trav / jogga eller promenera. Inte bara är det oförskämt att flyga tidigare andra på leden, är det farligt. De andra hästarna kan få skrämd och du inte vill att någon ska bli sårad.
Skrik inte, skrika eller göra onödigt buller (om det finns ett problem). Detta är tyst tid och mental terapi för trail ryttare.
Sakta ner runt hörn. Bo på höger sida av vägen, spår eller grusväg som du rider. Alltid vara medveten om ljud – i dessa dagar, är du dela spår med många intresserade trail människor – de kan vara på smuts cyklar, längdåkning motorcyklar, fyrhjulingar. På grusvägar kommer du förmodligen stöta tillfällig bil eller motorcykel.
Lämna grindar som du hittar dem – Det är en vanlig regel vid körning i landet.
Alltid hjälpa någon som är i trubbel på spåret. Stanna och erbjuda hjälp. I denna dag och ålder av teknik, bör din mobiltelefon vara på spåret med dig och din häst och på ett socialt rida, med din grupp.
Undvik skräp inte omgivningen. Låt leden som du fann den. Öl & Soda burkar, omslag godis, plast och papper avfall gör ingenting för att förbättra skönheten i naturen. Lägg bara dina hoofprints. Och varnar Gamla Gray sto som du bör stanna på leden för att lämna vegetation och delikat växtliv oskadade.
I slutet av din resa, ta väl hand om din häst. Inte kort ändra din häst nu när han bara bar dig för miles över landsbygden. Se till att han inte är varm och om han är, gå honom att kyla ner honom. Gnugga honom, rensa ut sina hovar, ge honom hö och erbjuda honom vatten (förutsatt att han inte är varm). Alltid hand om din häst innan du tänker på dig själv.
Turridning är fantastiskt. Gör det ofta och gör det med seder.
Glada hoofprints till dig!

Mål av Missing Q-tips
Uppgifter som krävs för rida Bridleless
Greenies Pill Fickor rädda dagen
Sju steg för att möta en hund för första gången
Välsignelse – En dikt
Hur man håller en Fennec Fox som husdjur
Ta hand om din nya Tarantula
Var att få en ny katt
Spännande och kylning pengar med Koi fiskodling
Några av de bästa utomhus Hundraser
Skötsel och utfodring av hamstrar

Leave a Reply