Rida i västra North Carolina

Från bergen till stranden, North Carolina en mycket mångsidig tillstånd att leva eller besök. Den östra delen av staten erbjuder sand och sol på de många stränderna längs kusten. Western North Carolina erbjuder vackra bergskedjor för vandring, camping, bergsklättring och utomhus semester. För ryttaren erbjuder västra North Carolina några bra ställen att rida.
Hästar har gjort en comeback under de senaste åren. Fler människor börjar intressera sig hästar och ridning än under tidigare decennier. Så om du är en av de new age-cowboys (eller cowgirls) och älskar naturen, sadel upp och betala North Carolina ett besök.
Clear Creek Ranch, som ligger i Burnsville, North Carolina, är omgiven av den vackra och natursköna Pisgah National Forest. De har en grupp hästar som passar de ridning förmåga besökare till Clear Creek. Det finns hästar skonsam nog för de yngsta förarna att ha en säker, rolig åktur.
Ett annat område i närheten av Asheville, Wolf Laurel Stables, ger guidade vagn rider samt ridning. De har också mycket mild hästar och över 20 miles av ridning spår. Där kan du rida till toppen av Big Bald Mountain och njuta av panoramautsikten över Cherokee och Pisgah National Forest. För de mer erfarna ryttare, kan du njuta av en två timmars resa längs berget strömmar som du klättra till högre höjder av Blue Ridge Mountains.
Little Switzerland, North Carolina har en titt liknar bergen i de schweiziska alperna. Känn dig fri att ta din egen häst eller rida en från en av de lokala stall. Några välja från är holländska Creek Trails och banner Stables Elk.
Love Valley är en liten västerländska stad i Iredell County där du kan ta din häst till ombord på fastigheten vid Kärlek Valley Stuguthyrning. Staden Love Valley har sin egen General Store och Tack Store, samt en produktiv Blacksmith Shop. Efter en dag av ridning du kan koppla av på Jacks rum eller Silver Spur Saloon.
Det Nantahala bergen område av Great Smokies ger upp hundratals miles av vandringsleder. Ta en semester med din häst på Walnut Hollow Ranch i Hayesville, North Carolina.
Listan över Great North Carolina hästridning spår är oändlig. Några fler av de populära val som du kanske vill kolla in inkluderar: Arrowmont Stables och stugor, Leatherwood Mountain, Big Pine Ranch Outfitters, New Hope stall och campingplatser, och Riverside ridhus.
Ridning är ett bra sätt att njuta av naturen utan över tröttande från ändlösa vandringsleder. Om du aldrig har varit på en häst, eller är en begåvad ridsport, North Carolina västra regionen en fantastisk plats att besöka. Sadel upp och prova på att vara en cowboy (eller cowgirl) för en dag.

Hur borsta Yorkshire Terrier
TV: s bästa Nerds
Hur du håller din hund säker från risker Sommar Hälsa
Hur att välja den bästa Pet för din lilla barn
Hålla Kitty Utanför Köksbänken
Inga hundar tillåtna – Ta inte Fido att arbeta
Hur du installerar ett sötvattensakvarium
Hur man sparar en okläckta Anka och höja en ankungen
Tips för att spara pengar på Hundmat
En ny besökare
En Poem för Bailey hunden

Leave a Reply