Reptil Cage Belysning

Dina reptiler är kallblodiga varelser som kommer att kräva reptil belysning för att hålla dem friska och levande. Med detta i åtanke, var försiktig när du ställer in din reptil belysning eftersom det är möjligt att steka de fattiga djuret om du inte tillåter god ventilation och gradienter värme. Den typ av ljus du använder måste vara rätt för den storlek och typ av bur du använder.
Det finns två alternativ för reptil belysning, UVB lysrör eller kvicksilvergaslampa. Innan du installerar någon av dessa värmekällor som reptil belysning för din bur, läs tillverkarens anvisningar och mäta storleken på lådan. UVB typ av belysning fungerar om terrariet är liten. Använd kvicksilverlampa för större behållare.
En annan faktor som kommer att påverka funktionaliteten hos din reptil belysning är den typ av buren. Ett öppet nät toppade bur behöver inte vara så stor som en med en sluten topp. Detta beror på att öppna topp medger adekvat ventilation och reptiler belysning kan monteras på utsidan, längre bort från reptil. Behållaren för reptil måste ha tillräckligt med utrymme för djuret att sola på säkert avstånd från källan värmen och det måste finnas gott om utrymme för värmen att försvinna inom ramarna för buren så att djuret kommer att ha en plats att gå svalna på.
De flesta tillverkare rekommenderar att du har minst tolv inches mellan lampan och djuret. Den lägsta höjden bör inte vara mindre än 18 till 20 inches om reptiler ljuset är utanför kapslingen med en maskstorlek topp. Om höljet har en sluten topp, måste du lägga inches till reptil belysning inne i buren och den minsta höjden kommer att bli mer som tre meter. En sluten bur behöver också ventilation för det reptil belysning i sidorna och ovansidan.
Ingen roll vilken typ av bur du har, måste det vara tillräckligt lång för att djuret ska kunna svalka från reptil belysning. Den reptil belysning bör placeras i ena änden av behållaren med den andra änden är den plats att undkomma belysning och sin värme. Du kommer förmodligen att titta på ett minimum av en tre fot lång tank.
När du ställer in reptil belysning för ditt djur, kom ihåg att följa tillverkarens förslag, medge tillräcklig ventilation och inrätta ett område för dig critter svalna. Lämna minst 12 mellan reptil och värmekällan för att ge ett bekvämt boende för det.

Är din hunds tuggleksaker säkert?
Trampa inte på det – Doggie Dooley det!
Ta hand om din hund efter en nasal användning
Blanc de Hotot Ras profil
Vad är din katt säger till dig?
Luxation av armbågen hos hundar
Var kan Adoptera din nästa katt
Häst Skötsel Fel
Mest effektiva tips för potträning valpar
Äga en Siberian Husky: Saker att tänka på
Välsignelse – En dikt

Leave a Reply