Reith Pet Cemetery – Toledo, Ohio

Många av oss blir mycket fäst vid våra husdjur. För oss våra husdjur är en del av vår familj. När vi har ett älskat husdjur gå ifrån en oväntad sjukdom eller skada, eller vår käre gamle vän har äntligen bestämt sig för att ge upp den goda kampen och söka en välförtjänt vila, uppstår frågan om vad som är korrekt, laglig, och det bästa sätt att minnas dem.
Hem begravning – Pet ägare har valt att begrava sina husdjur på en lugn plats någonstans på sin egen egendom för år. Jag kontrollerade med Toledo-Lucas County Health Department att det inte fanns några län eller stad förordningar hindrar en fastighetsägare från begrava ett husdjur på sin egen egendom. Jag rekommenderar dock att du ringer departementet hälsa själv för att vara säker. Telefonnumret för Toledo-Lucas County Health Department är 419-213-4100.
Ibland är emellertid detta inte ett alternativ. Antingen ett sällskapsdjur ägare bor i en lägenhet eller bostadsrätt, eller underavdelning förening eller några andra regler hindrar oss från att begrava våra nära och kära hemma.
Kyrkogård begravning – det är inte ovanligt att djurägare väljer att ha en mer formell ceremoni för ett älskat husdjur. Människor har gjort detta i tusentals år. Det finns många exempel från egyptiska gånger där husdjur var mumifierade och begravde tillsammans med sina ägare.
Toledo Ohio har en underbar Pet Cemetery kallas Reith Pet Cemetery. Den Reith Pet Cemetery ligger på 315 N. McCord Rd., Toledo, OH 43615. Ägarens namn är Doug och deras telefonnummer är 419-829-2127 eller 419-345-9386. Den Reith Pet Cemetery är öppen 24 timmar per dag – 7 dagar per vecka under umgänget. Webbplatsen erbjuder inte en meditation trädgård och kräver att alla allvarliga markörer vara marknivå för att underlätta underhåll.
Det finns ett brett utbud av tjänster och avgifter, som varierar beroende på dina önskemål och storleken på ditt husdjur. Mina erfarenheter är med min hund, Apollo, som var en £ 55 Husky. Avgifterna visas nedan med de som krävs fetstil.
Stor Grave Site $ 100
Begravning $ 75
Staten Ohio Endowment $ 50
Årligt underhåll Avgift $ 15 – [samlats varje år i juli]
Grave Marker 75 $ – 250 $ – [varierar beroende på det valda materialet]
Pickup avlidna Pet $ 20
Pet Casket – Varierar – Krävs ej
Grave Site Services – bestäms – De kan ordnas
Kom bara ihåg att hur du sörjer för ditt husdjur är en mycket personlig erfarenhet. Det finns många människor, även nära familjemedlemmar, som inte skulle förstå eller godkänna en begravning för ett husdjur eller kostnaden för en begravning i en PET kyrkogård. Din situation är unik för dig. För en pet-älskare, är detta beslut ett svårt val och tala med en kurator på ett husdjur kyrkogård kan väl hjälpa dig genom denna tid av sorg och smärta.

Juni är Adopt-A-Cat månad
Black Forest Hound: Working Dog och hushåll husdjur
Pet Care: King Snake
Komma till rätta med Koi Avel
Film Primer: Couples Retreat
Tips för Skötsel av din äldre hund
Akvariefiskar Feeding Tips
Hundarnas Halloween: Säker Engagera din hund i en Halloween fest
Med hjälp av en Dremel för att trimma din hunds tånaglar
Första hund, Bo, Fogar första familjen i Vita huset
Vad du behöver veta om Canine gikt

Leave a Reply