Redtail Svart Sheet Shark Fakta

Redtail Svart Sheet Shark Fakta
Den Redtail Black Shark, Epalzeorhynchos bicolour, kallas också The Red svans haj, Redtail Sharkminnow, Rödstjärtad Labeo, Redtailed Shark, Röd-Tailed svart Sharkminnow och eld svans. Det vetenskapliga namnet brukade vara Labeo bicolour. Släktet är ibland felstavade Epalzeorhynchus.
Naturligtvis är det inte en sann haj, är mer nära besläktade med de Loaches och hullingar. Denna fisk var infödd till Thailand, som finns i avrinningsområdet för floden Chao Phraya. Det var i vattendrag och våtmarker av denna flod område. Det fanns också rapporter om det i Mekong.
Den Redtail Black Shark kan växa till cirka 7 inches (18 cm) lång och kan leva i upp till cirka 15 år.
Utdöd
Den Redtail Black Shark är förmodligen utdöd i det vilda. Det är osäkert varför det dog ut. Även insamling av vild fisk för akvariet handeln har misstänkt verkar det mer troligt att förändringar i dess livsmiljö är den verkliga orsaken.
De Redtail Svarta Sharks tillgängliga nu fångenskap uppfödda fiskar, som huvudsakligen produceras i dammar i Thailand.
Vattenförhållanden
Den Redtail Black Shark föredrar någorlunda mjukt vatten, men kommer att anpassa sig till neutralt vatten med en måttlig hårdhet. Detta är en tropisk fisk och en temperatur på mellan 22 och 26 grader C (72-78 ° F) är perfekt även om fisken kommer att överleva ett tag i högre temperaturer.
Detta är en stor fisk, så den behöver en stor tank. Även om de kan säkert hållas i en 3 fot (90 cm) lång tank, en större än detta rekommenderas. Massor av gömställen gjorda av sådana saker som stenar eller drivved bör tillhandahållas liksom växter.
Mat.
Den Redtail Black Shark är en allätare, äter växtmaterial samt djurfoder. Dess mun är på den nedre delen av huvudet, så de är mer anpassade till att äta pellets eller Inspänningsutförande fiskmat på botten än flingor på vattenytan.
Följeslagare
Den Redtail Black Shark är territoriella. Detta innebär att i de flesta fall är bättre att bara ha en av denna art i akvariet. Om du har två, kommer de käbbel och så småningom den dominerande fisken kommer förmodligen att hamna döda svagare en.
I akvarium butiker (inklusive vårt) du kommer ofta att se en hel del små Redtail Svarta Sharks tillsammans, bor i uppenbar harmoni. Medan de är små, de kommer att tolerera förekomsten av rimliga antal egna slag för ett tag. Om emellertid antalet sjunker till mindre än 4, kommer en fisk bli dominerande. Denna motvilja mot sin egen sort gäller även relaterad fisk liknande utseende.
De kommer att tolerera olika typer av fisk bättre, men du bör välja de som är kraftfull och inte för liten, så undvik det minsta av de tetror, ​​barber och Rasboras. De större tetror, ​​hullingar och Rasboras är bättre.
Sjukdomsmottaglighet
Den Redtail Black Shark, liksom dess släkting Praktgrönlingar, är ganska känslig för white spot, eller Ich, som orsakas av parasiten Ichthyophthirius multifilis. Detta är lätt härdbar så länge den är fångad tidigt. Använd en av de färgtyp behandlingar på halv takt.
Avel
Den Redtail Black Shark är mycket sällan föds i akvarium. Fisken säljs kommersiellt i allmänhet föds i dammar, ofta med hjälp av hormoner.
Källor

De underverk i Calico – vetenskapen till varför de ser ut som
Hur man gör Homemade Rat Leksaker
Tips för att hjälpa dig välja en hund från ett härbärge
Spara pengar på din hund
Jag trodde att det upp
Förbered valp för första Grooming Tidig
Swine Flu Förebyggande för hundar: Kan Hörntänder blir sjuk?
Hur och Varför Crate träna din hund
Hur man sparar pengar med online Pet Meds
5 Vanliga Dental Problem i Cats
Varför jag inte ta min hund att arbeta

Leave a Reply