Recension: Super Pet Sleep-N-Bedroom Set, 4 bitar

Kalla mig galen, kalla mig brutto, men nyligen jag fångade mig en sork, som jag inte utrota, gud nej!
Denna enda kvinnliga mus hade få förödelse till min nattsömn, och även förstör objekt i vår källare genom att gräva i dem, eller riva isär dem för sängkläder.
En söt natt på ca 3 am, föll hon in i min tomma skräp hink och kunde inte komma ut. I stället för att vara grym och döda henne, gjorde hennes stora svällande svarta ögon mig att smälta. Jag vände henne till mitt husdjur. Ja, äter den. Hon är en av de lyckligaste sorkar du någonsin möter.
Hon bodde i en liten hamster tank för nästan 2 månader, tills jag slutligen insåg hur glad hon var på sin lilla spinn hjulet. Jag ville ge henne mer utrymme att ströva omkring, och fler leksaker roliga att leka med, eftersom det var ganska uppenbart att hon hade en böjelse för leksaker.
Denna helgen jag plockade upp en massa godsaker för henne, och en av mina favoriter är Super Pet Sleep-N-Bedroom Set.
Sovrummet som kommer med 4 olika plastbitar, en är en mycket stor och bedårande plast säng, med en väldigt söt plast Hjälparen som tillåter henne att gömma, och gräva i. De räknar Hjälparen pjäs som klipp på sängen som en av bitarna i uppsättningen, som jag tycker stinker. Uppsättningen kom också med en fåfänga bord, som innehöll en inbyggd spegel, och en söt plast stand up lampan.
Lampan sitter i en ring formad maträtt som du faktiskt kan fylla med mat eller vatten. Jag valde att lägga till några torkade bitar av frukt, som hon har varit nöjda med.
De plastbitar ser lite billig i början, men om du para ihop den med andra plast spela uppsättningar för din hamster eller husdjur musen drar det hela ihop ganska bra. Andra set med vardagsrum set kan även köpas separat.
Alla jag älskar uppsättningen, och det gör min mus. Hon borrade snabbt sin sängkläder i sängen där hon sover. Jag gillar särskilt sängen eftersom hon använder det för vad det var avsett att användas för. sover
Total
Sleep-N-Bedroom Set är bedårande, lägger en söt verkliga livet hem känner till ditt husdjur tank, och posterna är mycket hållbara. Om du är ute efter att skämma bort din bortskämda husdjur, skämma bort dem med stil, och ge dem samma typer av bekvämligheter du hittar i ditt eget hem. Jag tror att de skulle vara mindre benägna att försöka fly! Ha ha!

Var kan adoptera en katt i Ann Arbor
Produkt granskning: LightLife Smart Dogs Veggie Protein Länkar
Pet Care: Kinesiska Water Dragon
Hjälp husdjur överleva den ekonomiska krisen: 10 saker du kan göra
Värdiga Pet Tjänster: en begravning hemma för husdjur
Giant angorakanin profil
Juni är Adoptera en katt Månad: Var adoptera en katt i Cincinnati
Svett Scoop kattsand – en produkt recension
Den Hatchetfish: en fisk med vingar
Deodorize en skunked hund
De fem Dog Training Supplies för nya djurägare

Leave a Reply