Recension: Essentials clumping kattsand från Arm & Hammer

Här är blurb från Arm & Hammer webbplats om deras kattsand: Den är formulerad med en patentskyddad blandning av 100% naturliga majs fibrer som kombinerar med Arm & Hammer ® bakpulver för att effektivt absorbera urin och eliminera lukter direkt. Plus Arm & Hammer ® Essentials ™ clumping kattsand * är biologiskt nedbrytbar och har en mjukare villkor som katter föredrar. Så det är bättre för ditt hem, din katt och miljön! Utnyttja kraften i naturen ™ för enastående lukt eliminering med naturliga ingredienser, och hålla ditt hem naturligt luktfri
Corn fibrer, förmodligen från stjälkar och majskolvar, är en förnybar resurs. Bakpulver neutraliserar ammoniak i urinen. Biologiskt nedbrytbar kull är bättre för miljön. Clumping kullen är bra för katt ägare eftersom rengöring av kattlådan lättare. Kattlådan lukt eliminering är bättre för de människor som bor i eller besöker hemmet. Så, vad är inte att tycka om denna kattsand? Bara en sak. Det stinker!
Jag visste det ögonblick jag saxen skuren i påse kattsand att det fanns ett problem. Vilken Arm & Hammer inte berätta om Arm & Hammer ® Essentials ™ clumping kattsand är att eliminera lukt omedelbart de förlitar sig på att dölja lukten med en doft.
Varken deras webbsida, ger sina annonser, eller deras förpackningar den minsta antydan om att de har lagt till en stark, kladdiga doft att dölja doften av använt kattsand. Den kattsand stinker verkligen! Det stinker av en billig, vidrigt söt, förmodligen blommig doft som skulle vara bäst används i ett uthus är luftfräschare.
Hur är det med resten av de fordringar för denna kattsand: * Absorberar 2X mer vätska än vanlig klumpbildande lera kull? Jag har inte testa detta.
* Eliminerar lukt direkt? Jag antar att detta påstående är sant. Min lukt nerver gick in nästan ögonblicklig överbelastning och stänga min känsla av lukt när den mäktiga reek av billig parfym träffar dem. Det hade det varit katt avföring i rummet, skulle jag ha kunnat lukta på dem.
* Ger rock-solid hopklumpning med ny avancerad hopklumpning teknik? Jag försökte detta genom att släppa en liten mängd vatten på kullen. Det klumpar. Var det bergsäker hopklumpning? Jag har smuts klumpar i min trädgård som är mer fast än denna kull är klumpar, men det var fast nog att vara lätt scoopable.
* Nästan dammfri? Jämfört med den klassiska grå lera kattsand, det är definitivt mindre dammig.
Domen på denna kull: Jag får en återbetalning, och hitta annat märke kattsand som är biologiskt nedbrytbar, klumpar, och inte stinker upp mitt hus. Jag föreslår att Arm & Hammer revidera sina förpackningar och annat material för att indikera stank doft till.

Låg kostnad Spay eller Kliniker kastrat i Indiana
Bör du ge ditt husdjur Pig ett lavemang?
Hur och Varför Crate träna din hund
Hur man korrekt borsta hund
Pet ryska Tortoise Care
De fem bästa Halloween för hundar
Bästa Hund Sängar för små hundar
Amerikanska Lamalese: Hundar Bred specifikt som Companion
Ridning Lektion: Tips för att hjälpa dig att lära och behålla fler
Uremi hos hundar
Purina OM: Viktminskning Hundfoder-En översyn

Leave a Reply