Recension: Dogzilla Turbo Disc, Hållbar leksak för hundar

Vi plockade upp Dogzilla Turbo Disc för $ 7,99 på vår lokala super-center. Vår bull terrier lyckas rippa och strimla genom hållbara leksaker i mindre än en timme, och inte många hund leksaker kan tåla sin chew makt. Även leksaker som lovar att vara hållbara mot tuffa chewers.
Den Dogzilla Turbo Disc lovade just detta. För att vara hållbart för tuffa chewers. Efter plocka upp Turbo Disc det var ganska klart att skivan hade gjorts av relativt hållbart material. Jag skulle kunna berätta om att det sannolikt bara skulle klara sin bitande för ett par dagar tills han slet den i stycken.
Skivan i sig är röd i färgen så det är lätt att hitta för när hunden lämnar den på gräsmattan. Det är också icke-toxiska och säkra för hundar (duh).
Skivan flyter också på vatten vilket ger ett snyggt tillägg till hur du kan spela med din hund. Vår översittare gillar rinnande i vattnet efter leksaker, så att veta att detta inte kunde gå vilse i djupet av havet var trevlig.
Vår hund i synnerhet älskar skivor med ett hål i mitten, och Turbo Disc har bara den typen av hål. Vår översittare sätter halv ansiktet genom hålet och kör runt vända skivan upp i luften, samtidigt som man försöker fånga den innan den träffar marken. Denna vana är hans ensam och ingen lärde honom det. Titta honom mentalt över en skiva är roligt men även om skivan bara varar några dagar.
Den Dogzilla Turbo Disc varade som förväntat. I en vecka han sargat skivan så illa att det såg ut som en Dorito. Skivan var dock fortfarande i ett stycke. Det tog ytterligare 3 dagar för honom att äntligen ryck isär lämnar skärvor av röda bitar samtliga gräsmattan.
Den Dogzilla Turbo Disc skulle vara en underbar leksak för hundar som inte är så hård mot sina leksaker. För dem av oss med Bully raser kommer dock Dogzilla Turbo Disc pågå endast en vecka eller 2 innan den är helt förstörd.
Totalt: Den är hållbar, ja, men det är inte hållbart nog för bully raser. Jag har ärligt talat ännu inte kommit över en hund leksak tåla kraften av en mobbare bett. Jag skulle betala in Kahuna för en sådan hund leksak. Till dess är det dyra skivor, ringar och leksaker som lovar att vara hållbara, men är inte tåliga nog för vår ras.
Jag säger inte att Dogzilla Turbo Ring är en dålig leksak men med alla medel är ett tufft skiva, bara inte för vår hund.

Katt Morrande Två sätt att hantera det
Utbildning en hund att vänta på kommando att hoppa in bil: enkla tekniker
Behöver din hund en Hjärtmask piller?
Fem Fakta om American Paint Horse
Hundar på kontoret? Ingen bra idé.
Nackdelen med hunduppfödning
Låg kostnad sjukförsäkring för flera husdjur
Hypertrofisk kardiomyopati: Den ovanlig orsak av hjärtsvikt hos hundar
Hur tämja en Guinea Pig i två veckor
Allt om rasen: Border collie
Leveranser att köpa när de antar en katt

Leave a Reply