Rätt hund säng Ger din bästa vän en mängd fördelar

En gång i tiden, sov hundar i trä eller kartonger, på hö eller gamla filtar eller höger på marken eller golvet. Det är en av anledningarna till, tillbaka i de oupplysta tider levde hundar korta liv. Dessa dagar har vi en mängd val i hund sängar, och det betalar smarta pet-förälder att investera i en säng som är precis lagom. En hund säng som är tillräckligt stor, ger rätt stöd och skyddar lederna från det hårda, kalla golvet kommer att spara pengar i veterinär räkningar och utöka din bästa väns liv.
Så vad ska du leta efter i en bra hund säng? Du kommer att vilja ta din hunds storlek, ålder och allmäntillstånd i beaktande. Lite, fluffigt knähund behöver en annan typ av säng helt än en stor, atletisk jakthund. Din lilla hund kan vara helt nöjd med en vanlig säng kudde att sova på, men din stora, aktiv hund behöver en bra storlek säng som kommer att ge honom stöd för hans leder och muskler. Likaså kommer en äldre hund med artrit behöver en hög kvalitet säng som kommer att ge honom tröst och stöd. För denna typ av hund, kommer en stödjande ortopedisk säng komplett med minne skum resulterar faktiskt i besparingar hos veterinären för dig. Ha en bra plats att vila förhindrar stelhet, ömhet, och andra problem som är förknippade med stelhet eller en mycket aktiv livsstil.
Vissa hundar älskar att bo och gosa. Taxar, till exempel vilja gräva och gräva ner sig i sina sängar. För dessa hundar kan en låda full av mjuka filtar, kuddar och stoppade leksaker vara precis biljetten! Beroende på hur mycket ditt husdjur har tugga och eller förstöra saker, kan du välja att bara ge honom avm kuddar, filtar och leksaker eller köpa saker som är speciellt gjorda för hundar och därmed mer hållbara.
När du köper din hund säng, vara generösa. Inte snåla på storleken. Det är viktigt att din hund ska kunna sträcka ut bekvämt med gott om utrymme runt om. På detta sätt kommer han att skyddas från den hårda, kalla golvet och kommer att få mest nytta av sin comfy bed. Mät din hund när han ligger ner bekvämt, och se till att välja en säng som har ca 12 inches utrymme hela vägen runt.
Jag rekommenderar inte att hålla en utomhus hund. Din hund kommer att leva ett längre liv, vara lyckligare och bli en bättre följeslagare för dig om du tillåter honom att komma inomhus. Men om du håller din hund utomhus, se till att han har bra skydd (inte bara tillräckligt) och en säng som kommer att hålla honom varm, torr och bekväm. Få en av de fina, hus harts hund som finns idag, och vara säker på att den är inställd på ett däck eller plattform, så att stigande vatten inte kan komma in Utrusta den med en dörrklaffen, och vrid den är vänd bort från vinden. Var säker på att det är under ett träd eller överhäng så att det inte blir en ugn på sommaren. Skaffa en säng som är speciellt gjorda för utomhusbruk. Det bör vara mögel resistent, med god luftcirkulation.
Kom ihåg att välja rätt säng för din hund är ett positivt steg mot att ge ditt husdjur ett bättre, längre och friskare liv. Det kommer att ge dig en mer tillfredsställande relation med ditt husdjur och spara pengar hos veterinären på lång sikt.

Pound valpar. Det bästa sättet att gå!
Fira Great Outdoors månad på K-9 Fest!
Vad du ska mata din katt att upprätthålla sunda blodsocker och en frisk katt
Fem intressanta fakta om berömda Clydesdale hästar
Vandring Gear för din hund
Hemlagad kattmat-färska, välsmakande och hälsosam
Fördelarna med kastrering ditt husdjur kanin
Amerikansk Cashmere Goat – en Pet för 4-H eller Home Spinners
Den irländska setter: en hund av intelligens och skönhet
Därför bör du inte ta din hund att arbeta
Hur man gör Hemgjort Hamster leksaker

Leave a Reply