Rat: Är det rätt husdjur för dig?

Råttor kommer i alla olika färger, och kappor. Vissa har inte ens rockar alls. De är intelligenta varelser som har fått en dålig wrap under åren. Under lång tid folk har sett råttor som något annat än sjukdom bär skadedjur, men sanningen är att det finns mer att råttan än med blotta ögat.
Visste du att råttor är renare än de flesta husdjur? Det är sant. Råttor tillbringar en stor del av deras dagliga liv grooming. De håller sina livsrum så ren som möjligt. Spendera bra erbjudanden av tid sanering sina hem och flytta ut allt de anser vara avfall. Råttor göra stor sällskapsdjur eftersom de kan tränas lätt.
Vi har alla sett videor av möss som utbildas att följa labyrinter. Råttor är lika intelligenta. Så det är ganska lätt att lära en råtta att komma när det heter, och att stanna på ett ställe. Naturligtvis råttor tenderar att bli uttråkad så tror inte att det kommer att sitta för länge. Du kan koppel träna en råtta och även lära ut det till inte använda resten rummet medan det hålls. Kull utbildning en råtta är relativt enkel. Bara få det brukade använda toaletten på Critter Strö och börja sätta Critter Kull i en låda och ta bort den från resten av buren.
På nolltid din råtta kommer att använda kattlådan istället för resten av buren. Du hittar kattlådor för råttor vid de flesta djuraffärer. Bostäder för din råtta är ganska enkel. Medan de flesta butiker tyder stora livsmiljöer som du skulle använda för en marsvin, kanin eller Ferret, rekommenderar jag inte få något med breda fördelade barer. Råttor kan passa genom några ganska trånga utrymmen och din råtta kan hamna flyr när du inte tittar.
För råttor Jag rekommenderar att få en grundläggande akvarium. Något över 20 liter för en råtta är tillräcklig. När det gäller Sängkläder Jag föreslår Care Fresh. Det fungerar bra för alla typer av smådjur och det är lukt absorberande också. En stor påse varar länge, men se till att du byta ut dina råttor strö varannan dag om det inte är skräp utbildade. För att undvika en stinkande hus rengöra råttor kattlådan eller bur ofta.
Råttor är asätare i naturen och äter i stort sett allt som är ekologiskt i naturen. Det är därför råttor överlever så bra i stads-och förortsområden. Jag rekommenderar inte mata din råtta klipp från bordet men. De behöver en viss diet när de är ditt husdjur. Det finns en mängd olika livsmedel att välja på, men jag rekommenderar kaytee Fiesta Mouse & Rat mat för din råtta.
Den är full av viktiga näringsämnen din Rat behöver för att leva ett långt och hälsosamt liv. Det är också en stor blandning av olika objekt. Från majs till utsäde denna blandning har vad din råtta vill. Råttor behöver ett brett utbud av livsmedel eller de tenderar att bli uttråkad av det. Kaytee Fiesta Mouse & Rat blandning har den perfekta mixen. Du kan också ge din råtta med färska frukter och grönsaker. Inte mer än göra det ändå, och se till att du ta reda på vilka objekt är dödliga innan utfodra dem till din råtta.
Rat sängar är ganska enkel. Allt de behöver är lite mjuk sängkläder och ett trähus att gömma sig i. Råttor är inte särskilt kräsen när det kommer till var de ska sova. Du hittar dessa på de flesta djuraffärer och även online i specialbutiker. Jag rekommenderar inte att få din råtta något som är av plast. Även tjock plast är lätt för råttor att tugga igenom. Att ge din råtta med ett brett utbud av trä och råa skinn tugga leksaker kommer att bidra till att minimera lust att tugga.
Råttor är gnagare och deras tänder fortsätter att växa hela livet så att de alltid kommer att behöva tugga på något. Se till att de alltid har något att tugga på i sin bur. Bird leksaker fungerar perfekt för detta. Se bara till att det inte finns några plastbitar. Det finns veterinärer som kommer att behandla råttor. Merparten av tiden du måste besöka en exotisk Vet, men ibland hittar en veterinär som ger din råtta en check-up, även om de inte specialisera sig på dem.
Råttor lever i genomsnitt två år, men har varit kända för att hålla så mycket som fyra. Med rätt skötsel, massor av kärlek och ett stabilt hem din råtta kan leva ännu längre. Om du väljer att få en råtta att du kontrollerar runt för en Rat Rescue innan du går till en djuraffär. Många djuraffärer ger råttor som orm mat och därför inte bryr sig om råttorna är vänliga och inte heller om de är inhysta med det motsatta könet. Ofta hittar råttor lever i överfulla burar, och på grund av att blandas med det motsatta könet du kommer att sluta med fler råttor än du räknade med när du får din råtta hem.
Sättet att berätta om din lokala djuraffär är råtta vänliga är att se om råttorna är lugn. Om du går upp till buren och råttorna rusa iväg, oddsen är att de inte är mycket väl omhändertagna. Råttor är vänliga och inte blyg när det är rätt upp. Feeder råttor tenderar att vara bitey och skygg. Var försiktig när du väljer ditt husdjur råtta, och kom ihåg ett husdjur är alltid ett livslångt åtagande. Deras livslängd kan vara kort, men råttor förtjänar en kärleksfull och permanenta hem.

Hur skulle du vilja bli en kastrerad man eller kvinna?
Gör No-Kill Shelters Hjälp eller Hurt Pet Överbefolkning?
Varför din fågel Bites
Nationella Dog Day Dikter och rim för en vän
Poodles din hund
Fem Vanliga Tandproblem hos hundar
Förbered valp för första Grooming Tidig
Tre Frågor om English Mastiff Behavior
Bästa sätt att stoppa en katt Ull sugande
Sweet Little Innocent Man
Var hittar man den bästa Pet Memorial Produkter

Leave a Reply