Ras Egenskaper-Trakehner häst

Du vill veta om rasen hos en snäll, ädel och kraftfull häst?
Här är de vanligaste egenskaperna hos Trakehner häst,
– Det Trakehner är en europeisk varmblodigt häst ostpreussiska ursprung.
– Denna ras namn kommer från den världsberömda gården Trakehner och blodslinjer kan spåras tillbaka till denna källa.
– Det Trakehner idag är en stor häst som står i allmänhet mellan 15,2 och 17 händer hög (1,57 till 1,73 meter)
– Det Trakehner är rektangulär bygga.
– Den har en lång sluttande skuldra, bra bakställ, korta kanoner och medellång lång, crested och väl inställd hals.
– Rasen är känd för sin förfinade huvud. Huvudet är ofta fint mejslade, smal vid mynningen, med en bred panna. Det är känt för sin flytande trav – full av impuls och avstängning.
– Den stora ögon och en liten konisk nos förbättra helhetsintrycket av kvaliteten.
– Det Trakehner har en stark, medellånga rygg och kraftfull bakkvartspart
– Den mest framstående attribut för Trakehner är det ideala temperament – intensivt och alert, men sansade och kan ta intensivt arbete.
– De har en vilja att arbeta och på grund av deras intelligens de lär extremt snabbt. Det är hård, alert och intelligent, men ändå mycket stabil och acceptera och angelägen om att behaga.
– Trakehners är atletisk och följsam, med bra uthållighet, medan vissa är mer pigg än hästar av andra varmblodiga raser.
– Trakehners kan vara vilken färg som helst, med bay, grå, kastanj och svart är den vanligaste, även om rasen även få roan och Tobiano hästar pinto.
– Det är en enastående prestanda häst med naturlig elegans och balans. Den utmärker sig i dressyr på grund av dess eleganta sätt att flytta-ljuset, fjädrande, flytande trav och mjuk, balanserad galopp, som möjliggjorts genom en djup, sluttande axlar och en korrekt, måttligt lång rygg och mellanhanden.
– Med sina karaktäristiska, kraftfulla bakstället och starka leder och muskler, producerar rasen också enastående hoppare. På grund av deras mycket ljus bygga, Trakehners tenderar att göra bättre i sporten fälttävlan än de flesta andra varmblodiga raser.
– Trakehners kräver relativt lite underhåll. De uppskattar en matta under vintern och de har tuffa fötter som är problemfri.
– Rasen har en livslängd på mer än 25 år.
– Trakehners världen utmärka sig i de flesta disciplinerna hästtävlingar, inklusive dressyr, hoppning och hacka. Texter beskriver dem som enastående prestanda och uthållighet hästar med sina kraftfulla bakre fjärdedelar som används utomlands för hinder.
– De är kända för sin nåd, makt, magnifika rörelse, enastående skönhet, stor förmåga att utföra, är de naturligt balanserade och fria.
– Bäst av alla Trakehner, är den varma blodet närmast den brittiska ideal den moderna konkurrensen och ridhäst, vars uppgradering inflytande blodslinjer är tydlig i de flesta kontinentala sport häst raser idag.
– Populariteten av denna ras växer en enastående takt.

Feline Diabetes och rätt katt Diet
Amherst Virginia: Pet Cemetery
Är Shih-Tzu Bra med små barn?
Pet Food Banker och Donera Pet Food Fritt
En guide till Virtual Pet Kyrkogårdar
Var kan man köpa en hund
Innan du döda din hund, del 1: Lär honom att komma när kallas
Produkt Utvärdering av Pedi-Paws från en hund tränare
10 “x 8” Cape Cod hundkennel Kit
Billig kattleksaker
Min erfarenhet Äga en Rat Terrier

Leave a Reply