RapidBath den 3-minuters Challenge

Den 3 Minute Bad Experience! Det är vad RapidBath påstår att vända ditt husdjur bad till. Att vara en skeptiker av naturen jag inte tro det. Jag tittade över på min collie och alla hår och tänkte, Visst! Ge honom ett bad är en fruktad knepig, särskilt eftersom han inte gillar vatten. Det tar två av oss att lura honom i badkaret sedan få allt detta hår våt bara för att tvål honom tar alltid. Vid denna tid, han börjar gnälla och kämpa för att få ut ur badkaret. Soaping honom är nästan omöjlig eftersom han kommer endast att tillåta mig att nå en sida. Hans bakom och svans knappt ens bli blöt på grund av den tjocka hår. Tja… Jag såg de kommersiella flera gånger och det hade även en collie få badade. Jag beslutade att ge dem deras 3 Minute Bad Challenge med min collie.
När jag fick RapidBath systemet var jag imponerad av kvaliteten. Den RapidBath System ingår handdatorn RapidBath Device, inomhus / utomhus slang, Universal dusch adapter, och en fri 5-pack schampo patroner. Adaptern för din dusch huvudet är väl konstruerade, liksom slangen som kommer med det. Jag förväntade mig en slang som var cirka fem meter som mest och konstruerat av billig plast. Vad jag fick var en välkonstruerad, attraktiv ser tio fot slang. Den RapidBath Enheten passar fint i handen och svänger vid basen.
Jag fick en patron varje schampo som de erbjuder. Jag ringde en lokal husdjur groomer och fann de betala $ 30,00 för schampo min tid collie en. De RapidBath Schampo är snyggt kostar endast $ 9,99 för 3 till 2 oz patroner, som bör bad min collie minst 3 gånger per patron. Den tillgängliga schampo kommer i fem smaker, Ultra rengöring, Shine och vit, Luktborttagande, allergitestade, havregryn Lugnande, och Ultra rengöring. Tyvärr har de inte någon loppor och kryssa schampo.
Efter stirrar på oöppnad förpackning för en dag försöker skingra mina tvivel jag öppnade till slut. Min collie, på hans koppel, vi gick in på gården med RapidBath enheten laddad och redo att gå. Till en början visste han inte vad som hände men när vattnet slog sin bak, började han gå i cirklar runt mig då omgående satte sig ner och vägrade att flytta. Jag höll med RapidBath på honom och han bosatte sig lite men ändå inte hoppa av glädje om det! Ett par gånger han skakade av, så jag hade också den extra fördelen av ett bad och det var med mindre än en tredjedel av schampo patronen.
Upplevelsen var faktiskt mycket bättre än jag förväntat. Jag har förtroende för att min collie kommer vänja sig vid RapidBath systemet till skillnad från PediPaws. Det var oerhört snabbare än gammaldags sätt. Jag räknar också hans bad i badkaret kommer att bli en hel del roligare för både oss. Den RapidBath systemet är så mycket snabbare och effektivare mitt collie inte hinner börja gnälla och slåss. Den RapidBath System är en jag är glad att jag bestämde mig att prova. Den 3-minuters Challenge? Ja! Du kan bada din hund i 3 minuter med det, även en collie som inte gillar vatten.

Vissa fåglar kan dansa: Snowball och Alex få ner till Disco
Hästar: En Köpguide
Hur man väljer en pålitlig Pet Sitter
Hypertrofisk kardiomyopati: Den ovanlig orsak av hjärtsvikt hos hundar
Tips för att dekorera en fisk akvarium
Platy Faktablad
Hitta Ansedda Allergivänliga hunduppfödare
Så att tala om tid genom att titta på en hunds beteende
Dödliga Hjärtmaskar Sätt din katts hälsa på spel
Recension: kaytee Friska Toppings i Papaya för smådjur
Fem skäl varför du ska hålla din hund hemma

Leave a Reply