Ranking av 2009 Fantasy Football Running Backs

Jo det är dags att tänka på din 2009 fantasi fotbollslag. Jag har nyligen gått min första Keeper ligan. Denna artikel är rangordna den övre fantasi fotboll kör rygg för säsongen 2009. Med tillkomsten av två eller tre tillbaka systemet i NFL, ranking fantasin kör ryggen är ännu svårare. Alla statistik som används i denna fantasi fotboll artikeln kommer från NFL. Jag hoppas att du gillar den här artikeln ranking topp 10 fantasi fotboll igång ryggar för 2009.
Du vet inte om att gå för en stor rygg som delar bär eller bara en fast förrätt som får de flesta av handen. Jag brukar bara gå för som jag tror kommer att få flest touchdowns och låt varven stapla upp om de kommer. Förresten gärna kolla min profil för fria agenter flyttar på de flesta lag och kvaliteter utkast på några också.
1 Adrian Peterson är den bästa fantasi fotboll rinnande baksida rubrik i säsongen 2009. Hans dela handen med Chester Taylor minskar och vikingarna gjorde några försök att förbättra sin förseelse. Beviljade förlora mitt Matt Birk skada den offensiva linjen, men lägger Percy Harvin (om de håller honom från Rasta) hjälper passerande attack en hel del. Om jag får den första hackan i en 2009 fantasy fotboll utkast är Peterson min plockning.
2 Michael Turner kom från ingenstans för att vara en kraft i 2008, rusar för 17 landningsögonblickar och nästan 1.700 meter. Med Matt Ryan har en annan träningsläger under bältet och tillägg av Tony Gonzalez, leta efter Turner att förbättras under 2009.
3 Matt Forte är högt på min ranking av 2009 fantasi fotboll som kör ryggar. Med handeln för Jay Cutler björnarna brottet har precis mycket bättre. Men leta efter Forte att få massor av bär och göra det bästa av dem i 2009 NFL säsongen.
4 Thomas Jones har nu tränare Ryan som kommer att ha en förseelse bollkontroll och att släppa lös en bra Jets försvar motståndare. Leta efter Jones att få massor av bär eftersom en ung quarterback kommer att spela oavsett vem som är startmotorn.
5 DeAngelo Williams var en överraskning förra säsongen med 18 brusande landningsögonblickar och över 1.500 gårdar som rusar. Pantrarna gjorde mycket lite för att förbättra sitt lag på grund av problem lönetak med Julius Peppers hålla ut. Williams kommer inte att smyga på människor och kommer fortfarande aktie berättigar till Jonathon Stewart.
6 Steve Slaton bör ha en annan bra säsong för en förbättrad Houston Texan team. Slaton plockade upp 9 brusande landningsögonblickar och över 1.200 gårdar som rusar i 2008.
7 Brandon Jacobs är frisk och glad och bör vara en kraft för jättarna. Leta efter honom för att få alla mållinjen bär och att vara en poäng kraft 2009.
8 Steven Jackson gör min topp 10 fantasi fotboll som kör ryggen lista och kommer att ha ett bra år för rammar. Jackson är frisk igen och rammar gjort vissa åtgärder för att förbättra sin offensiv linje i utkastet.
9 Clinton Portis är om alla Redskins har men han blir äldre och skadan bugg har drabbat honom sen. Ändå kan han vara produktiva och försvaret ser bättre som hjälper Portis.
10 Ronnie Brown haft att göra med handel rykten i offseason men se för honom att ha en bra säsong under 2009. Jag gillar verkligen den riktning Dolphins är på väg och Brown kommer att få massor av handen.
Källor
NFL
Bild av Adrian Peterson kommer från Wikimedia Commons och är allmän egendom.

Hålla husdjur Säker
Bugsy, My Dog
Kända Clydesdale hästar Bred Ursprungligen för tungt arbete
Ciklider i ditt akvarium
De fem Dog Training Supplies för nya djurägare
Allt om rasen: Virelade Hound
Lär dig reglerna hundflock – hundträning
Recension: Essentials clumping kattsand från Arm & Hammer
Recension: kaytee Friska Toppings i Papaya för smådjur
Varför är min hund så törstig?
Varför ska du Adoptera din nästa husdjur från ett härbärge

Leave a Reply