Rabbit Språk – Inte så svårt att lära sig!

Har du en söt gulliga kanin men önskar du visste vad det stod? Önskar att du kunde förstå sina känslor? Läser detta kan hjälpa dig!
Liksom människor, kaniner prata med rösten också. Om du hör mjuk slipning av tänder, betyder det att din kanin är lycklig, oftast eftersom du petting den bakom öronen eller på kinderna-de smultronställen.
När du hör högt thumping med baksidan fötter, kan det betyda en av tre. Det kan betyda att det är riktigt nöjd, eller att det är rädd för något eller att det är arg. Ju bättre du känner din lilla vän, desto större chans har du att läsa sig och känna till dess humör.
Kaniner väsande eller morrande, är det bättre att lämna dem ensamma tills de lugna ner sig. De gör oftast att reaktion när de känner sig hotade eller förbereder sig för en attack-troligen en bit eller en repa.
Aldrig ignorera din härliga husdjur om du hör det skrikande högt. Det betyder att det kan vara väldigt rädd eller känner extrem smärta. Om du lämnar det så att utan vård, är kaniner kända för att dö av hjärtinfarkt i sådana fall.
Din kanin kan ibland göra Honk låter som en gås när det irriterad eller om man vill din uppmärksamhet. Om så inte är fallet, kan det bero på att det är agerar kärleksfull mot dig.
Kaniner “språk är inte allt om röster, dock. Deras kroppsspråk har en roll också, som du bör vara medveten om.
Om ditt husdjur lätt knuffar med nosen, då är det antingen hälsning du eller be om uppmärksamhet. Var noga med att ge den vad den vill!
Ibland kaniner gillar att lämna sina dofter på saker som de vill markera som en del av sitt territorium (som kan inkludera dig!) Även om du inte skulle kunna känna doften. Det kan också ibland slicka händerna eller ansiktet, som om som säger till dig hur speciell du är för den.
Så mycket som det är lite äckligt, kan din kanin äter sina spillning ibland även om det skulle finnas något behov av att oroa dig om det gör det. Kaniner behöver äta deras spillning direkt från sina bottnar att smälta mat två gånger. Det kan göra lite lågfrekvent röst när den gör det, dock. Om det driver sin botten och svans det betyder att det är på väg att urinera. Bo bort om du vill bo ren!
Flyttar sin käke som om det är tugga något innebär att det är lycklig och nöjd. Om din kanin hoppar och vändningar i luften samtidigt som du spelar, betyder det att det är riktigt nöjd och glad. Likaså om det går runt benen, betyder det att det är verkligen glad att se dig! Eller det kanske bara nöjer sig med att komma överens med dig.
På en annan sida, kan din kanin dra i dina kläder ber om vissa omsorg och uppmärksamhet. Det kan även hoppa in i ditt knä eller klättra benet. Om det utfall på dig, är det bättre att lämna den ensam en tid tills den lugnar ner, eftersom det innebär att det kan förargade på dig eller inte vill dig runt av någon anledning.

Reptil Cage Belysning
Faran med Dog Munkorg
Allt om rasen: Bushland Terrier
Dog Agility Training Tips: Weave polacker
Hur potträna en valp
Hur man håller Kitty från klösa
Hur man matar och tar hand om din sköldpadda
Ta bort och demat din katt hår
Varför ska du Adoptera din nästa husdjur från ett härbärge
Dog Themed gåvor
Tio enkla tips till Camping med din hund

Leave a Reply