Rå Turkiet Friskare Katter

Utfodring din katt en stadig diet av rå kalkon eller rått kött har befuddled kattägare år. Om du eller skulle du inte? De flesta människor ta en påse med krispigt mat på deras lokala rabatt eller livsmedelsbutik för att underlätta för påsen. Miljontals lättöppnade burkar kattmat försvinner bort butikshyllorna på ett år, igen, eftersom det är lätt att hantera och mata din lilla päls bollen. Den sällskapsdjur industrin är en miljard dollar. Billiga märken, medelhög pris eller high end, dyra livsmedel lovar alla en hälsosam kost. Många djurägare svär märket på livsmedel som de tjänar sina husdjur utan att inse att det finns något bättre, lika lätt att mata, billigt och friskare.
Rå Turkiet för katter med allergiska reaktioner att lagra köpte mat.
Cat allergier kan vara ett resultat av en massa saker. Vissa katter kan vara allergiska mot andra katter eller hundar, rengöringsmedel, damm och pollen och irriterande bett från de elaka loppor. Köpta livsmedel också kan orsaka allergiska reaktioner hos din katt. Det uppskattas att 15% av alla katter i USA har någon form av allergi. En veterinär besök kan avgöra vad den skyldige är som orsakar din katt allergi. Låga och medelhöga prissatta förädlade livsmedel innehåller alla majs som första ingrediens. Majs, vete och ris är inget annat än fyllmedel för att öka kattmat beslutsfattare vinst. Majs eller vete har inga hälsofördelar för din katt och är två av de främsta orsakerna till allergier. Dyrare livsmedel kan lista en typ av kött (kyckling eller lamm vanligtvis) som första ingrediens, men när du läser längre ner på listan över ingredienser, de flesta människor har ingen aning om vad allt betyder. Även experter har svårt att försöka avgöra om ingredienserna är tillräckligt, inte tillräckligt, frisk eller inte i de flesta kommersiella foder till sällskapsdjur. Kött av produkter, till exempel, kan vara allt från fjädrar och krossade ben till sjukdom organ olämpliga för människor. Låter smaskigt, inte det.
Raw kalkon har ingen förvirrande ingrediensförteckning att försöka dechiffrera. Katter är köttätande varelser. En katt som bor utanför kommer att fånga och äta möss, gräshoppor, små kaniner, fåglar, ekorrar, någon liten byte. Även om mina katter lever i och är väl utfodras, kommer en stackars mus våga in sin domän inte överleva att ångra sitt uppenbara misstag. Förresten, de flesta katter äter en mus huvudet först. Katter är friskare äter rått kött, inte kolhydrater och grönsaker.
Jag har provat rå kalkon och min katt kommer inte äta den.
Försök igen. Vissa katter behöver övertalas att äta rå kalkon. Blanda lite kalkon in med din katt ordinarie kattmat. Sakta börjar ta bort lite av sina regelbundna mat tills de äter den önskade mängden outspädda kalkon för bästa hälsoresultat. En fjärdedel kopp kalkon per katt är den rekommenderade utfodring.
Varför ska jag mata min katt rå kalkon?
Katter behöver en aminosyra som kallas taurin. De får taurin från muskelkött och det är viktigt för att upprätthålla ett friskt hjärta, ögon, reproduktiva systemet och nervsystemet. Taurin är inte produceras av kattens kropp. Det enda sättet de kan få det är genom att äta rått kött, eller tillägg som anges på en daglig basis. En rå naturlig kost ger bäst resultat för att möta dina katter dagligt intag av taurin. Kommersiell kattmat har tillskott av taurin tillsätts, men färska är alltid bättre än ett komplement precis som det är hälsosammare för oss att äta färsk mat. Det är därför hundmat bör inte ges till katter. Taurin är inte till hundmat.
Är rå kalkon är det enda rått kött jag kan mata min katt?
Nej, du kan också ge dem hamburgare, rådjur eller finhackad upp rött kött. Jag inte bara slänga ut en kalkonbröst för mina katter att hoppa på och slukar. Den råa kalkon jag talar om är marken kalkon som kommer från din lokala affär. Färska är bäst. Fryst kött förlorar taurin i det iskalla processen gör matlagning köttet. Ge inte din katt rå kyckling, fisk eller en massa konserverad tonfisk. Det finns höga halter av kvicksilver i tonfisk som inte är bra för din katt.
Kommer inte rå kalkon eller hamburgare göra dem sjuka?
Folk kan inte tolerera rått kött. E-coli och Salmonellia bakterier påverkar inte en katt matsmältningssystem som den gör vår.
Raw Turkiet har gjort underverk för min klan.
Jag är en livslång katt ägare. Flera katter för posten. Min veterinär rekommenderade utfodring rå kalkon till mina katter år sedan. Jag tog en stund innan agerar på hans rekommendation. Nu önskar jag att jag hade börjat när jag först berättade om hälsofördelar. Mina katter är idag ljusa ögon, med silkeslen päls som kastar mindre och är mer lekfull, eftersom de äter rå kalkon dagligen. Även mina gamla katter fungerar som kattungar ibland. Under den massiva minns om foder till sällskapsdjur i fjol gick priset av konserver upp. Plötsligt blev burk kattmat och rå kalkon jämförbara i pris. Det tog ett tag för några av mina katter att anpassa sig till rå kalkon, men nu, om jag missar en dag, de är inte glada campare. Jag blandar rå kalkon in med torrfoder eftersom jag använder fryst kalkon som jag tina innan utfodring dem. Den torrfoder ger deras dagliga försörjning av taurin. Min veterinär blev förvånad över hur deras hälsa förbättrats under året. Aldrig mer kommer jag beröva mina katter på vad de verkligen vill ha och behöver.
Vad är Roll taurin i Cats?, Petngarden
Vad är egentligen i foder för sällskapsdjur, Born Free USA
TJ Dunn, Jr DVM, Katter är olika, ThePetCenter

Fördelar och nackdelar med att äga portugisiska Water Dogs
Hur man håller Kitty från klösa
3 av de farligaste husdjur för barn
Bästa Viktminskning Tips för en Fat Dog av expert Victoria Stilwell
Top Ten Best Dog Breed Mixes
Aubrey Organics Gör en Natural Organic Schampo för hundar
Inbrott en hund
Din hund och du
Tips för att spara pengar på Hundmat
Ormar som husdjur
Lätt hundbur Träningstips

Leave a Reply