Purina OM: Viktminskning Hundfoder-En översyn

Det finns många viktminskning hund livsmedel tillgängliga. Men precis som de olika dieter, kosttillskott och livsmedel som marknadsförs till människor att de inte alla fungerar på samma.
Min hund var överviktig i många år. Jag matade henne många vikt livsmedel förlust hund i ett försök att hjälpa henne gå ner i vikt. Även om jag märkte milda resultat från några av dem var det inte tillräckligt.
Tur för mig började jag ett nytt jobb på en veterinär klinik och kunde lära sig om de många olika viktminskning hundmat tillgängliga och hade möjlighet att se om de skulle arbeta.
En av veterinärer på kliniken rekommenderade en vikt mat förlust hund som heter Purina OM. OM står för övervikt ledning. Jag bestämde mig för att få en liten påse med Purina OM att använda på prov. Efter påse mat var borta var jag förvånad med resultaten.
Min hund hade aldrig fallit mer än fem pounds på andra livsmedel och nu var hon nere tio pounds. Jag var så upphetsad. Inte bara var min hund gå ner i vikt äta Purina OM, men hennes päls såg vackra, det var så blankt och mjukt. Vid nio års ålder såg hon fantastisk.
Sägas att jag plockade upp en större påse Purina OM när jag gick tillbaka till jobbet, och fortsatte min hund på diet. Hon åt först 1 kopp två gånger om dagen och senare kunde äta mer.
Hon vägde 90 £ innan hon började Purina OM vikten mat förlust hund. Hon är en liten choklad labb, så hon var ungefär 25-30 pounds övervikt. Nu väger hon 60 £, och är nu elva år gammal och i fantastisk form för sin ålder.
Om jag inte hade satt henne på Purina OM viktminskning hundmat, jag är inte säker på om jag någonsin skulle ha kunnat hjälpa henne gå ner i vikt.
Om du har en överviktig hund och letar efter en viktminskning hundmat som faktiskt fungerar, prova Purina OM. Du kommer bara att kunna få det till en veterinär klinik, och det är en dyrare mat, men din hund kommer sannolikt inte att behöva vara på mat för resten av livet, och det fungerar.
Prata med din veterinär om Purina OM viktminskning hundmat ta reda på om det är rätt mat för din hund. Om du vill prova det och din veterinär klinik inte bära den, kan de ha möjlighet att specialbeställa det för dig om du ber dem.
Om du vill ha mer information om Purina OM viktminskning hundmat, klicka på länken visas under resurser.
Resurser: Purina OM hund formel:

Fördelarna med djurägande
Undervisning din Golden Retriever Hur Umgås
Hur förstå dina fåglarnas beteende, del två: vocalizing och skrikande
Hur man gör Hemgjort Hamster leksaker
Allt om rasen: Border collie
Lugnande din gnällande hund
Hund trälådor Tips för den frustrerade Husdjur ägare
Hemlagad Hundfoder Topping
Seroma Utvecklingen inom hund
Hundarnas Separationsångest: Vad är det? Vad kan du göra?
Hur man handskas med Dog Förgiftning

Leave a Reply