Puppy Utbildning: Ju tidigare desto bättre

Det är en allvarlig men svår fråga för hundägare att bestämma rätt tidpunkt att ta valpen till ett utbildningscentrum. Ett system rekommenderar perfekt tid att vara när hunden är minst 8-10 veckors ålder. Systemet tycker att det är rätt ålder för en valp att upptäcka miljön. Det finns olika uppfattningar också. På det hela taget tidigare utbildningen desto bättre är chanserna för valpen att umgås. De udda vanor en hund kan undvikas genom att sätta valpen i en träningsskola. Valpen kommer att förstå mycket mer raffinerade vanor och kommer att avstå från onödiga skällande, bitande och alla dessa oönskade åtgärder.
Under denna ålder har valpen att möta miljö och få kunskap om många saker runt. Utan lämplig utbildning kan en valp har svårt att tillgodose varierande natur samhället. Han måste kunna acklimatisera med nya situationer utan rädsla, som annars skulle resultera i skadliga attityd valp. En perfekt utbildning kommer säkert att hjälpa valpen att umgås med barn, nya platser, olika hundar, sammankomster, okända personer och mycket höga ljud.
Perioden är exakt rätt när valpen börjar bygga en bro av vänskap med ägaren. Han kommer att utveckla en känsla av förtroende för honom med ägaren och kommer naturligtvis att göra svaren på korrigerande åtgärder.Den positiva inställning valpen kommer att växa successivt och det förtroende nivå kommer att hjälpa honom att umgås på ett effektivt sätt. Detta är den tid då beteendemässiga metoder får lära sig att valpar, som kommer att göra stor skillnad i hans framtid.
Många rekommendationer är tillgängliga angående rätt tid att börja träna för valpar. Vissa ber att slutföra vaccinationer och en minimiålder på 6 månader eller så för att få en post i utbildning skolor. Generellt hundar är inte lätt mottagliga för sjukdomar i ett ordentligt rengjorda plats. Vikten ligger på miljön i träningsskola. En effektiv utbildning skola kommer att ha experter proffs som arbetar med valparna på ett positivt sätt. Inget oförskämd straff kan göra en hund lär sig gott uppförande. Platsen bör vara hygieniskt rengöras och arrangemang för lek borde vara där. Veterinären bör kontrollera hälsan hos valpar innan antagning till skolan och vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder i detta avseende. Valpar ska kärleksfullt hanteras av personal träningsskola. Ägaren bör känna sig bekväm med förfarandet i skolan samt med allmänna tillstånd i miljön. Ägarna kommer alltid beundra trevliga, kunniga och välinformerade utbildare för sina valpar.
De punkter som måste hållas i åtanke är en ålder av valp och standarden på utbildningen skola. Du måste vara väldigt noga att välja rätt typ av utbildning skola för din valp. Det är bättre att du undersöker olika resurser för att ta reda på om kvalificerad utbildning husen innan du gör din slutgiltiga beslutet. Det är främst din plikt att hitta en korrekt och säker skola för utbildning av din valp.

Pedi Paws Nail recension Trimmer Produkt
Gröna smeknamn
Hur man gör en Thanksgiving middag för din hund
Hur får Fido att koppla vid sänggåendet
Skötsel av Parrot: hitta rätt Cage och tillbehör
Ska du berätta ditt barn att hans / hennes husdjur dog?
Sätt att innehålla din hund
Goniodysgenesis – ett öga problem hos hundar
Vad du behöver veta om Canine gikt
My Best Pet historia: katten som såg Superman
Tips för att välja och ta hand om ditt husdjur råtta

Leave a Reply