Pudel Dog Breed

Vänligen överväga att införa en av ditt val pudel raser från en Rescue webbplats. Några av dessa platser är: röd med hemsida Många fler andra kan hittas på datorn så att du kan spara en hund eller katt liv genom att säkra en av dessa hemlösa djur.
Poodles har sitt ursprung i Tyskland och Frankrike. Pudeln hundar betraktas som en av de tre mest intelligenta hundraser som är varför så många av dem tas upp i utställningar. De är lätta att luta tricks och lyda kommandon utmärkelsen dem många medaljer tillsammans med några första placeringar i utställningar. World Dog Show 2007 är en sådan händelse som utställningsmonter en pudel för att ta toppriser.
Denna ras hund har flera kategorier att välja mellan den lämpligaste storlek för ditt husdjur som du vill äga. Storlekarna är små, medelstora och även stora enligt kennel klubbar runt om i världen. Mäta höjden är den information som dessa grupper kommer att omfatta eftersom vikten inte beräknas för dessa pudlar. Höjden är tagen på vuxna pudlar på axeln manken.
1 Standard eller Grande är 15 till 24 inches hög med några lite längre ..
2 Medium eller Moyen åtgärd 14 till 18 inches hög. De flesta av de registrerade kennelklubbarna använder inte höjden av denna pudel eftersom de kategoriserar dem med andra storlekar bildar en märkt grupp. De kan namnges: Gundog Group, icke Sporting gruppen, Companion Grupp eller Sällskapshundar respektive vilket land är att placera dessa i vissa delar.
3. Miniatyr, dvärg eller Nain pudlar varierar från 11 till 15 inches tall.
4. Toy Poodles är den minsta med höjder från knappt 10 inches till 11 inches tall.
Termerna Royal Standard, Tekopp och Tiny Teacup Pudel kommer från annat än någon större Kennelklubben. De är främst marknadsföring namn som används för att framkalla kundens uppmärksamhet.
Med den starka intelligens av denna ras hund kommer andra fina egenskaper som gör denna pudel grupp i en klass för sig. Den höga energinivå, smidighet och skicklighet i många hund sport tillsammans med förmågan att spåra läggs till denna ras hund. Vallning är en del av deras arv blandat med en lätthet att lyda. Även leksaken kommer att peka. Poodles är bra retriever eller hundar pistol fortfarande används i den rollen. Poodles användes i de täta afrikanska regnskogen för att jaga apor.
Färgvariationer inkluderar vit, svart, brun och tan. Färgen på denna hund kan ändra eller tona hela livet med örat håret allmänt kvar utan denna förändring sker. Den tjocka päls är bara ett lager i jämförelse med de flesta hundar har två. Håret kan naturligtvis med en ullig liknande konsistens till en vågig, mjuk känsla.
Fysiska kännetecken inkluderar en kuperad svans eller lång. Den dockning har förbjudits i Storbritannien och Australien, medan det kan fortfarande ses i USA och Europa. Poodles har hängande öron som aldrig beskurna.
Den ständigt populära Pudel grupp av hundar inte tout inte ett allergen gratis tagg trots att de fäller väldigt lite.
För människor som kommer att visa sina sällskapsdjur pudel grooming kan vara dyrt och tidskrävande. Om hunden inte kommer att vara i en show, kan en ägare lära lätt tekniken att trimma håret runt ansiktet för att eliminera bakterier från att samla tillsammans med spara pengar också. Nödvändiga verktyg kan vara en god investering om klippning sker i hemmet. Den anala hår behöver trimmas för att förhindra mattor av avföring som kan orsaka irritation till ditt husdjur samt skapa torkade avlagringar på det faller i hemmet av sällskapsdjur ägare.
Var och en av pudlar är lekfulla, men kan lätt få uttråkad orsakar lite förstörelse om inte övervakas noggrant. Poodles är underbara husdjur som tenderar att interagera väl med barn. Standarder är nummer ett inom detta område av socialt beteende. Det är nödvändigt att ge pudlar tid att vila eftersom de tenderar att över motion trots deras atletiska förmågor. Lätt att träna för potta och tricks, en viss mängd tålamod och mildhet behövs som med varje inlärningsprocess djur.
Det är vanligt att ha din pudel för 12 till 20 år med rätt kost och ett vakande öga för någon sjukdom. De är benägna att öroninfektioner, så en veterinär bör konsulteras tidigt om att sjukdom uppvisar några symptom. Du kommer att ha gjort ett klokt val efter att ha läst drag av denna värdiga hundras, om detta är ett lämpligt hund för din familj husdjur.

Besluta om en hästtäcke – att klä din häst eller inte
Hur hitta en ansvarsfull uppfödare
Obamas hund – Portugisiska vattenhund
Prinsessan
En hyllning till vår hund: Nick E. Reed
Fördelar med Professionell Dog Training
Topp Shelters och naturreservat katt i San Fernando Valley Area i Los Angeles, Kalifornien
Uppskattar en ko Idag
Att hitta en själsfrände i ditt husdjur
Hur man planerar en väg resa med din hund
Allt om rasen: Bushland Terrier

Leave a Reply