Profil för Palomino …Kanin!

Den Palomino kanin är vacker och funktionell och finns i två varianter, gyllene och lodjur. Liksom de andra stora raser, är detta en sex klass “ras från en show synvinkel som tillåter junior, mellanliggande och högre ålder djur att visa med sin egen storlek och ålder.
Den Palomino är 8-10 pounds för dollar med gör ett kilo tyngre. Den idealvikt för Palomino är 9 pounds. Fasta breda axlar och bakkvartsparter samt fast kött skick under hela visar en kanin som producerar muskler. Detta innebär att de också kan producera en £ 5 fritös för köttproduktion också.
Ur en show synpunkt konsekvent muscling behövs men ytan färgen är också viktigt. Som en kommersiell ras köttet är bara en produkt och en jämn, fast päls kan utnyttja skinn från dessa kaniner inte är avsedda för utställning eller avel.
Generellt sett är detta en bra härdat ras som blir väl överens med människor. De är en något långsammare mognad kanin och deras större storlek gör dem idealiska för en större ungdom söker en större kanin liksom de som söker produktions kvaliteter Palomino som inkluderar visar kaniner samt kött och päls.
En amerikansk ras utvecklades i staten Washington, är Palomino distinkt i färg, men detta bör inte åsidosätta produktionsegenskaper rasen har utvecklats för. Den milda temperament Palomino gör dem också en bra kanin. Dessa är inte den mest populära av raser i volym, men är fortfarande en kanin som tillåter att kunna ha en ras för syns samt produktion.
Den amerikanska Rabbit Breeders Association har ett häfte som heter Standard i Perfection som listar copyrightskyddad information och detaljer av alla de erkända raser av kaniner, inklusive Palomino. Ju närmare din kanin kommer till denna skriftliga standard desto större är chansen att vinna.
Det finns också en rasklubben för Palomino utställare och uppfödare som erbjuder mer information om denna ras i synnerhet. Att gå ARBA och rasklubben är det bästa sättet att få information om kaninen gillar i allmänhet samt din ras i synnerhet.
Det finns också en e-grupp på nätet för dem som är intresserade av mer information om detta unika och användbara ras. Detta är gratis att gå igenom yahoogroups och ger information från andra människor som faktiskt håller på Palomino.
För en kombination show, husdjur och funktion av kött och päls i Palomino erbjuder en kanin för att fylla flera behov. Om du letar efter en större ras överväga Palomino.

C Journal för vatten, resor och äventyr 2, nr 3 (2008): 47-49.
3 Halloween Tips för hundägare
En tafsar trycket Grooming Salon i Fairfield County, Connecticut
Argentinska Svartvita Tegus finns stora Pet Ödlor
Labrador Retriever
Vissa rättsmedel för infektioner i urinblåsan i Cats
Engelska Spots Ras profil
Allt om rasen: Grand Danois
Möjliga hund öron Problem
Min ständiga följeslagare
De farligaste hundar ha för husdjur

Leave a Reply