Produkt granskning: Safari Dog Nail Trimmer

En av de första färdigheter jag lärde mig i 4-H var hur att klippa Black Dog tånaglar utan misstag skära för långt och träffa snabbt. Jag skulle aldrig ha gissat så är det bara hur lång tid det skicklighet skulle ha folk knackar på min dörr för att klippa sina hundens naglar. Åh, hon inte gillar sina naglar klippta, kommer du att göra det? Jag är alltid rädd att jag ska skära för långt så jag har bara inte gjort det på två år, kan du klippa naglarna? Ja, jag har ingen större lust i livet än att få lite av en konstig hund som hatar att ha sina naglar klippta.
Nu för en liten informativ paus. Den snabba är den del av nageln som har blod och nerver och allt som bra grejer och hundar verkligen objekt att få det skära. Om du klipper i det för många gånger att hunden kommer att hamna ganska livrädd för sina Clippers. Om du går för länge utan att klippning din hunds naglar snabb sträcker och så har du en hel del arbete för att få dem att avta igen, om de hamnar alltför länge de skulle kunna göra det svårt för hunden att gå och är mer mottagliga för obehagliga händelser som att få dem fångas på mattan och slet dem som jag hör är något smärtsamt.
Hur klippa en hunds naglar om de är svarta: ja, är du på väg att bli invigt min stora hemlighet att jag gärna berätta för någon om de ska bara försöka att klippa sin egen hundens naglar. Ljusare naglar är enkelt att klippa eftersom du kan se den snabba, det är rosa axeln i nageln. Svarta tånaglar, å andra sidan, måste klippas med försiktighet eftersom du har ingen aning exakt där den snabbt är. Så här är det … klämma slutet av hundar spik, sedan försiktigt klipp i små skivor tills du ser en hästsko på den kapade änden, detta innebär att du är nästan till snabb och sluta skära nu.
Hur ofta du klippa din hunds naglar beror mycket på hunden, mer aktiva hundar som får köra utanför en hel behöver inte klippas så ofta eftersom de ska bära dem ner mer. Mindre aktiva hundar som bara går ut för att göra sina affärer innan vandrade tillbaka till soffan och mattan kommer att behöva klippas ofta eftersom det finns inget att bära dem.
Under de senaste 15 åren har jag klippt min gamla Redbone kors naglar religiöst var tredje månad. Även vid hans ålder är han fortfarande ganska aktiv, tillbringar några timmar om dagen i en rymlig kennel, får springa runt på gården varje dag, och tas ut till badlands att köra (lera och stenar, stora nagelfilar) minst en gång en vecka men mycket mer än så under sommaren och hösten. Min signifikanta andra hundar får sina naglar klippta om varje månad, men de har också ljusa naglar så det går mycket snabbare.
Det finns två typer av nagelsaxar jag använder för hundarna. Den första har en ögla på slutet att du matar spiken genom sedan pressa handtaget för att skjuta bladet framåt (giljotin Clippers), vilket verkar vara den mest populära hunden Clipper, åtminstone kring de människor jag har sett hittills. Dessa människor berätta för mig hur svårt det är att klippa sina hundens naglar och sedan ge mig sin uppsättning av denna typ av Clippers. Okej, har jag upptäckt att den typen av klippare fungerar bra för skötsamma hundar med ljusa naglar eller att inget emot om du håller sin tass i en udda plats att titta på för den hästskon (som står för exakt ett av våra tre hundar). Det betyder begränsa typen av det, eller hur?
Jag vill tala om den andra stilen clipper idag. Dessa Clippers ser ut som en korsning mellan mänskliga nagelsaxar och hårklippningsmaskiner hedge. De har ett bekvämt handtag med gummerat grepp och har ett öppet klippning apparat. Att klippa, helt enkelt placera spiken i-mellan de två bladen och krama ihop handtagen precis som en sax.
Hur fungerar de bättre? Om du har en hund som är kämpar mot dina ansträngningar och du kan se hans snabba (dvs. ljusa naglar) det kommer att bli mycket snabbare och mindre traumatisk för honom om du bara sätter Clippers och skär i stället för att försöka föda sin spik från änden genom öglan. För en, om hunden har en kvarts tum av spik innanför slingan och han försökte rycka bort att han inte kommer att kunna komma undan och det kan göra lite ont också, medan en öppen clipper skulle låta honom komma undan och Du kan trösta honom och ta hans tass tillbaka därifrån. För mörka naglar jag åtminstone kan se vad jag skära bättre med denna typ av klippare, som jag sa tidigare måste du trimma bort ganska små skivor för att hålla från att skära de snabba så obehindrat visuella är ganska viktigt.
Det finns alla andras hundar. Jag var inte skojar när jag sa att jag har ett inflöde av människor som visar upp och ber mig att klippa sina hundar naglar (och marsvin naglar) och det är inte bara för att jag kan klippa mörka naglar, de vet att jag är ganska bra med djur som inte gillar sina naglar klippta, ett faktum jag tillskriva mina dagar att höja kaniner …Jag har ännu inte träffat en kanin som hade få sina naglar klippta och jag är chockad de fortfarande litade på mig eftersom jag alltid nominerad att klippa sina naglar, hålla dem för tatuering och andra obehagliga händelser. Det finns bara en sak som verkar förbises på förpackningen av dessa Clippers en hel … de är för medelstora till stora hundar. Jag har haft folk ge mig dessa att klippa en £ 3 Chihuahua, en Lhasa apso, en Pomeranian och en leksak pudel kors. Ett ord av rådgivning, om dessa är ungefär lika stor som din hund sedan spara dina pengar. Problemet jag sprang in är att de bara inte klippa hela vägen genom sådana små spikar, vilket ger en liten lager fortfarande intakt, så de fattiga hund som redan är traumatiserade om att få sina naglar klippta försöker komma undan med en halv-amputerad spik hängande utanför deras tå som lätt kunde fånga och riva. Det är där de mänskliga nagelsaxar kommer in Jag försökte först detta med Chihuahua, var hennes naglar så liten Clippers skär igenom exakt halva tjockleken av hennes spik. På ett infall jag tog min son första år Sax baby Nail och försökte dem, de arbetar bra.
Jag köpte dessa Clippers på lokal Wal-Mart för strax under $ 5,00, den andra stilen jag använder ungefär samma pris, och barnet nagelsaxar kan köpas för strax under $ 3,00 om du har en liten hund. Det finns också Clippers från detta märke för små hundar, men jag har aldrig provat dem och barnet nagelsaxar har arbetat som en charm. Totalt har jag varit ganska nöjd med dessa Clippers, tänka att de är en ekonomi alternativ och byggs ganska billigt, men bör ändå räcka ett tag, jag klippa mina tre hundar naglar samt vad andra får inför mig … fyra stammisar , plus att jag vet aldrig när grannarna, min pappas flickvän, min significant other vänner, eller någon som såg mig förbi i snabbköpet ber mig att klippa sina hundens naglar … och jag fortfarande få minst ett års tillfredsställande användning av varje uppsättning, byter jag vanligtvis dem när bladen börjar bli tråkig och orsakar spiken att splittras när den skärs. Ja, jag måste gå in spiken-trimning affärer, skulle jag vara rik. Lättillgänglighet, användarvänlighet, lågt pris och relativ hållbarhet är alla bra anledningar att gå med dessa spik Clippers.

Pro Pet Dog Grooming Wipes recension
Pedi Paws Nail recension Trimmer Produkt
Hur Borsta hundens tänder
Dog Grooming: Hur Groom en pudel
Pet Care: Kinesiska Water Dragon
Rakitis hos hundar
Tips och steg till bada din häst
Fördelar och nackdelar med metoder loppor
Tips att hålla dina husdjur Safe under sommaren
Allt om rasen: Österrikiskt Pinscher
Hur man gör vänner med en reserverad katt!

Leave a Reply