Produkt granskning: LightLife Smart Dogs Veggie Protein Länkar

I år för Lenten säsongen, beslutade min fru och jag att ge upp något lite mer allvarligt, mer utmanande än min typiska offer av öl, varma vingar eller cigarrer. I år valde vi att avstå från lyxen av kött. Detta är en stor sak för mig, eftersom jag är ganska köttätande. Jag var inte alltid, men för mer än ett decennium nu, jag sällan konsumerar en måltid sans animaliskt protein.
I sökandet efter sort och friska idéer måltid, och ur en djup önskan att konsumera en läcker fläsk varmkorv som spricker i munnen med smält fett deliciousness gick jag till marknaden i jakt på veggie hundar. I naturliga livsmedel avsnittet fanns ett antal erbjudanden, inklusive smarta hundar genom LightLife.
Jag valde Smart hundar eftersom de har 0 fett och 0 kolesterol. Natrium nivåerna är lite höga, men eftersom jag planerat på en platta av två korv, tänkte jag att det var OK.
Per paketet rekommendation satte jag hundarna i en kastrull med vatten och förde dem försiktigt, att koka, och därmed höja den inre temperaturen i korvarna samtidigt som vattnet och minska risken för förbrännande skador på Wieners. Du kan inte lämna dessa weenies i vattnet för länge eller kommer de att bli vattendränkt och förlorar strukturell integritet.
Detta leder mig till min första kritik av Smart Hundar: De har en riktigt konstig konsistens. Jag var mycket noga med att inte KOKA dessa valpar, men ändå var de oroande mjuk. Du får inte bang för en gris tarmen spricker i munnen, det är mer som en svagt aromatiska pudding.
Andra kritik: De är anmärkningsvärt intetsägande. Jag vet, de flesta av Oscar Meyer generationen används för att smärtsamt intetsägande korv, men dessa är intetsägande även jämfört med dem. Om du letar efter en Nathans Coney Island hund, är du gonna inte “hitta det här.
På det andra försöket med Smart hundar, kokta jag dem på en väl erfarna grillpanna, bli lite röding och matlagning en del av fukt, och de var mycket bättre. De är fortfarande intetsägande som all-get-out, men du har röding fungerar för dig flavorwise, och du är matlagning dem på ett sätt som inte waterlog dem alls.På den positiva sidan, dessa gör tillräckliga leveranser agenter för relish, senap, lök och hot peppers. Ju mer du klär dem, desto bättre smak. Återigen, om du hoppas på en Yankees Stadium hund eller en Chicago hund, du är i fel kvarter, men om du undviker kött och letar efter ett hälsosamt alternativ till traditionella korv, LightLife Smarta Hundar är en ganska oförarglig alternativ .

Allt om rasen: tax
Utbildning familjens hund: Dog beteendeproblem: Topp 10 skäl Familjer orsakar dem
10 “x 8” Cape Cod hundkennel Kit
3 typer av kostnader som kommer med att äga ett husdjur
Cat adoptionsbyråer i Greenville, South Carolina
En översikt av Toy Dog Breed, den maltesiska
Allt om rasen: Bushland Terrier
Lämplig tidpunkt att anta en valp för barn
Fakta om Catnip
Vad är det bästa kosten för eremitkrabbor?
Allt om rasen: Basenji

Leave a Reply