Produkt granskning: Cy-Purr Mouse Cat Toy

Katter är förmodligen några av de mest hyper, nyfikna och lekfulla djur jag vet. Som sagt, min lilla snöskor Siamese absolut inte kommer att sitta still … någonsin. Vi gissar denna katt är ungefär två år gammal, fick vi henne lite över ett år sedan när hon hoppade en frakt lastbil från två stater bort och hamnade kör vilt genom den lokala Wal-Mart. Ingen hade någon lycka att fånga henne, så efter tre dagar de slutligen tänkte att bara kanske husdjur person kan veta något om att fånga halv-vilda katter. Tack vare min barndom runt många herrelösa kattungar, som alla jag utarbetat metoder för att fånga för att tämja innan de fick tillräckligt gamla för att sättas i deras mänskliga hata sätt hade jag hennes inramad i en timme. Men vad man ska göra med henne? Min dåvarande make inte ville en annan katt, men jag tog hem henne under förevändning att hålla henne tills en annan medarbetare kunde ta henne. Så snart den rutan öppnades att katten försvann in i garderoben, fast en gör inte störa skylt på dörren, och började inrätta hus. Vi håller henne. Tre månader senare hon Låt oss röra henne för första gången, vilket orsakar en omedelbar omvandling till den kramgoaste, mest irriterande social katt jag någonsin har haft.
Vidare till nästa dilemma … leksaker. Nu när vår underbara lilla siames är ute, hon behöver saker att leka med. Vi upptäckte snabbt att vi hade en pack katt som älskade att stjäla silver, smycken, glasögon och allt annat hon kunde få tag på om hon tröttnade.
Vi försökte flera typer av leksaker, en del hon gillade och vissa hon inte. Sedan en kväll efter jobbet bestämde jag mig för att ta del av de leksaker clearance katt, och hamnade hämta hem en Cy-Purr Mus.
Cy-Purr Mouse är en liten plast batteridriven leksak om storleken på en vanlig datormus. När en katt jiggles musen något det sätter bort susar över golvet ropade Nah Nah na na nah och fnittrade elakt på katten som vågade röra den. Det rör sig framåt ungefär två eller tre meter, sedan snurrar i cirklar ett par gånger innan grusa igen. Jag tror att svansen är tänkt att locka en katt att springa efter den.
Denna leksak fångade mitt öga månader innan som en potentiell munkavle present till min bror-i-lags katt, men det $ 7,00 prislapp avskräckas mig … det är, tills de gick på avslut för $ 3,00 styck. Jag slutade köpa en för brother-in-law, och en att ta hem till min egen katt.
Min katt är alltid nyfiken på saker jag sätta i dörren med mig vid min återkomst hem från jobbet, så det var inte svårt att dra hennes uppmärksamhet till plast mus jag satt i mitten av golvet. Hon stirrade på det från alla håll, sedan slutligen smög upp till det och gav det en trevande fladdermus på huvudet. Omedelbart sak kom till liv, fnissar maniskt och wheeling rakt mot henne. Hon hoppade rakt upp i luften, fluffade upp sin svans, så rusade ut över rummet och upp på den talande Deer Head på väggen (ja, vi har en av dem, jag antar att du vet att du är en redneck när … ) där hennes höga abborre måste skydda henne från demonen mus som just flyttat in i hennes hem.
Jag erkänner att bli ganska roade av denna reaktion, även om jag är säker på att katten inte trodde att det särskilt roligt. Medan jag torkade MUNTER tårarna ur ögonen, men vände musen igen. Jag tittade för att se min yngsta hund, ungefär tre år gammal ChesapeakefjärdRetriever kors, dansar runt öppen mun i ett försök att fånga det mest spännande leksak. På grund av musens piruetter kunde han inte riktigt fånga den, men fortsatte att försöka i över en timme innan floppa ner och låta den springa iväg och komma till vila. Några timmar senare var han i farten igen. Vid det här laget musens ständiga tauntings och skratt fick lite irriterande, men hunden hade så mycket kul med det jag hade inte hjärta att ta bort den. Nu, ett par månader senare, spelar han fortfarande med det när han får en chans. Lyckades Även om det inte är en katt leksak.
Nu till bror-i-lags hus. Denna leksak fick mig att tänka på honom eftersom han precis köpt ett hus med underbara trägolv. Golv som hans ganska stor tabby hade en rolig tid att lära sig att förhandla som hans vanliga käck runt resulterat i okontrollerade bilder i ett helt annat rum där han tänkt att vara.
Naturligtvis kunde jag inte missa chansen att ge honom en leksak som skulle ha honom klättra runt på härligt hala nya golv. Ja, jag antar att jag är bara lite ont. När jag först satte leksak på golvet katten stirrade bara på det, så jag bopped den på huvudet själv. Eftersom leksaken kom till liv och började sin håna katten hukade genast ner i förberedelse för en fjäder och stirrade på inkräktaren. Genom tiden nådde sina första snurrar katten var efter det.
Som väntat denna katt gjorde slip och bild efter det, men envist drivit inkräktare i sitt hus för nästa par timmars underhållning. Så mycket som han haft den mus, det hade en annan oförutsedd bonus … det fick katten upp och flytta på trägolv, och inom tre dagar hade han behärskar smart ytan och inte glida längre alls. Definitiv framgång!
Denna leksak kommer med en medföljande klocka-typ batteri. Jag har ännu inte haft ett batteri slits ut, men om man gör det kan lätt ersättas genom att ta ut den lilla skruven som håller batterilocket på plats. Jag har en ganska kort matta så musen går bra på det, gör det också bra på kakel och lövträd, men om du har en längre eller ojämn mattan det förmodligen inte kommer att fungera.
Den långa och korta av det … om din katt har denna leksak det är definitivt värt fullt pris, även om jag var för billig att betala fullt pris själv. Jag känner definitivt att jag fick mina pengar värde av de två Cy-Purr möss jag köpt även om min egen katt tycker att det är demon besatt. Tyvärr, om du har en katt som inte gillar det och ingen hund att gå in och njuta av det istället, kommer du att fastna med en irriterande liten leksak som kommer att behöva antingen returneras eller ges till en annan katt för en rättegång speltid .

Betydelse luftpumpar för ditt akvarium
Hur man gör Cat Grooming Lättare
Ta din hund att arbeta och du kommer både vara lycklig!
Halloween Theme Park Events på Long Island
Översyn av Tharp Animal Health Care i Chillicothe, Ohio
Airedale Terrier Dog Breed
Vanliga Bengal kattunge personlighetsdrag
Är Omega Paws En av de bästa Lådor kattsand tillgänglig?
Ras Egenskaper-Trakehner häst
Låt oss leka Frisbee Doggie!
Hur du lär ditt språk hund Logga

Leave a Reply