Pro Pet Dog Grooming Wipes recension

Om du någonsin har ägt en långhårig hund, såsom Yorkshire eller Silky Terrier, har du hittat nog att hålla dem snyggt tränas och ren kan vara en heltid syssla. Vår Silky blir regelbunden pälsvård, men mellan dessa groomings, hennes hår ibland blir för lång, särskilt runt hennes potta delar.
Vad göra? Detta hände bara den senaste veckan med oss, hade vår Silky hår för länge i svansen, och när hon gick potta utanför, hon fick några av hennes doo-doo fastnat där. När jag inte har tid att ge henne ett bad, räknar jag på Pro Pet Välj mellan Bath Wipes att hjälpa mig att få jobbet gjort.
Beskrivning
Pro Pet är en linje av sällskapsdjur hygienprodukter som finns i vår lokala Walmart butik. Dessa våtservetter ser ut precis som en behållare med våtservetter, utom förpackningen har en bild av en Dalmation hund på framsidan!
Dessa kommer i en mängd olika dofter, vad jag har för närvarande är deras frisk doft. Etiketten är lila, och säger att dessa Pro Pet våtservetter är tredje i en 3-stegs-grooming-system som är rena, skick och uppdatera.
Användning
Det finns ett ovalt formad lock, och en liten oval knappen precis framför den. Du trycker på knappen, (jag måste trycka ner mycket hårt), och den ovala locket fälls upp. Jag kan lätt nå in och dra ut en fuktig torka, och när det kommer ut, en annan torka dyker upp i sin plats, precis som en låda med ansiktsservetter.
Även om dessa är en frisk doft, luktar de som babypuder för mig, och det är en mycket uppfriskande och härlig doft! Jag har gjort dagvård i mitt hem i 30 år, och tro mig, jag har använt mer än min andel av våtservetter, men dessa Pro Pet Välj mellan Bath Wipes är fantastisk! De är extremt mjuk och lite stretchig – men de håller sig väl utan att riva, även vid rengöring mina husdjur fötter.
De våtservetter är generöst tilltagna, mäter 8 med 7, och är tjocka och hållbara. De innehåller aloe vera och lanolin för att ge min pet en frisk, glänsande päls. De är alkohol fri, vilket är viktigt för mig, eftersom alkohol är en vanlig ingrediens i våtservetter och det verkligen torkar ut huden. På baksidan av paketet säger att använda dessa som en touch upp mellan bad, för att hålla mitt husdjur päls titta och lukta fräsch.
Även om jag inte märker någon faktisk rengöring av min Silky päls, dessa verkligen verkar hjälpa ludd hennes kappa och göra det luktar bra. Jag gillar inte att hunden lukt, och jag ofta berätta mitt husdjur du luktar som en hund, är det dags för ett bad. Jag gillar att gosa med henne, och jag älskar det när hon luktar rent och fräscht, och dessa våtservetter definitivt hjälpa henne att stanna lukta så när hon är mellan baden.
Jag har köpt dyrare hund våtservetter, och de inte utför så bra som dessa Pro Pet ha. Jag är verkligen imponerad! De är så enkla att använda, och rymmer en generös 80 våtservetter, så det kommer att pågå en lång tid, och den stora stilen av behållaren tillåter dem att förbli fuktig – de inte får torkat ut. Och på samma gång, är de inte mättade med rengöringsmedel heller! De är verkligen perfekt för vår användning, och jag rekommenderar dem till alla hundägare.

Guide till bästa Hundraser för allergier
Ras Egenskaper-Clydesdale Horse
C Tryck båda kalvar i sina sidor lite och pressa tillbaka på tyglarna.
Hodgkins sjukdom hos hundar
Möt den irländska setter
Hur Groom ditt marsvin
Topp 5 Large Breed Dog Food
The Painted Dog
Farliga livsmedel för katter och hundar
Hur Frontline Plus för hundar dödar loppor och fästingar
I Obamas Vita huset hund

Leave a Reply