Post-apokalyps Dog Följeslagare: Att välja rätt ras

Om filmer har lärt oss någon sak om överlevnad i händelse av en oundviklig globala apokalyps, är det att du kan göra det förutsatt att du har två saker: en arsenal och en hund medhjälpare. Huruvida resterna av mänskligheten hemsökt av hjärnan famished zombies, band för hamstring cyklister, eller muterade religiösa fanatiker, ha rätt scrappy, lojal hund vid din sida kan göra skillnaden mellan att bli en själlös Night Stalker och en ensam överlevande hålla i hans sista uns av mänsklighet genom kärlek en hund i pyrande resterna av en värld utan hopp.
Blå Heeler
Även känd som en Australian Cattle Dog, var BlueHheeler hunden i valet för Mad Max och är utan tvekan den mest ikoniska hund apokalyps överlevande. De är en valla hund, vilket innebär att de har gott om energi och har inga problem att hålla upp under dina oundvikliga räder och tillbud. De är relativt små för en herde, men det gör Blue Heelers allt lättare att äta. Rasen är känd för att ha en inte-så-soliga disposition, men det kommer förmodligen att göra två av dig när du smida igenom spillrorna och försöker förgäves att glömma det som en gång var.
Fördelar: energisk, Scrappy, snabb
Nackdelar: Moody, australiensiska, lite av en klyscha
Tyska Sheppard
Även om vissa kanske skriva av tyska Sheppards i ödemarken i morgon på grund av sin storlek, vet någon som har känt en tysk Sheppard att detta är en ras som kommer att försvara dig med sitt liv. Som hund skådespelare visade Abbey oss i I Am Legend att tyska Sheppards också har en perfekt blandning av förpackning mentalitet och emotionella inlevelse som kommer att hålla en låt i ditt hjärta och långsam din nedstigning i galenskap i fullkomlig isolering. Under dagarna före den stora katastrofen, är tyska Sheppards kända för sin styrka och intelligens och används regelbundet av militära och polisiära styrkor.
Fördelar: lojal, kärleksfull, skyddande, bra i en kamp
Nackdelar: äter mer mat, enkelt bildskapande mål, lite av en drama queen
Border Collie
Border Collie är kanske inte den första hundras som kommer att tänka på när man överväger efter apokalypsen, men jag är säljs på dem. De har intelligens och lojalitet av en tysk Sheppard med energi och uthållighet i en blå Heeler, men du kommer inte att behöva åh, som i den filmen när en annan överlevande ser din hund med en Border Collie. Även om de kan vara lite för snygg för slutet gånger, kommer hunden att få några häftiga striden ärr snart nog, utan tvekan. De är inte lika aggressiv som de andra två raser, men vad är en post-apocalyspe överlevande utan en dubbel fat hagelgevär.
Fördelar: energisk, lojal, inte en film imitation
Nackdelar: ganska, kommer inte att vinna något pris slagsmål

När Älg falla från himlen
Tips att hålla dina husdjur Safe under sommaren
Hur ta hand om Land eremitkrabbor
Produkt granskning: Prevue Hendryx mushjulet
Tune-up för Kitty: Hur man tar hand om din katt
Utbildning en hund att vänta på kommando att hoppa in bil: enkla tekniker
Hur ta hand om hundar med Hip och ledbesvär
Ingen Kill Cat Shelter / Sanctuary arbetar för att öppna en låg kostnad Spay / sterilisera Clinic i North Houston
Valueheart hund hjärtmask medicin
Att hitta en själsfrände i ditt husdjur
Veterinärer Tips alla bör veta

Leave a Reply