Portugisiska Water Dog Personlighet: Varför Bo bör med Pres. Obama Ofta

Även om Bo portugisiska Water Dog valdes av Ted Kennedy som officiell första hund för allergivänliga-utmanade Sasha och Malia Obama kan vår president lära slutändan en sak: Kanske Bo borde spendera mer tid med presidenten än barnen. Det är nog ingen hemlighet att Obama beslutat att plocka den portugisiska Water Dog eftersom dessa typer hundar är en av de mest intelligenta på planeten. Jag ska till och med gå så långt som att säga att presidenter ofta plocka hundar som ser ut som presidenten – eller åtminstone dela vissa egenskaper. Eftersom president Obama är inarguably mest intellektuellt nyfikna VD sedan Bill Clinton, som har en portugisisk vatten hund i Obamas mitt verkar mer än lämpligt när matcha upp rätt hund för Vita huset.
Men det är också troligt att både Obama och Bo skulle gå Stark Raving galen om att inte ha den intellektuella stimulans. Juryn är ute på Obama, men det är väl dokumenterat att om den portugisiska Water Dog inte hålla intellektuellt och fysiskt engagerad, de är benägna att göra saker värre än Barney hundens morrande och bita på en reporter här förra året under George W. Bushs sista månaderna i tjänst. Detta är en hund du se vem som blir rent SKRANGLIG när de måste göra vad de flesta andra hundar gör: Sova för mycket och att sitta fast mellan fyra väggar.
De Obamas bör har sagt att när det är en hund främst för Sasha och Malia som kommer att vara borta i skolan för det mesta. Följ upp med president Obama alltid på språng och Michelle Obama gör ungefär samma, kan den lämna Bo i en situation som innebär att inte tillräckligt intellektuell och fysisk engagemang. Naturligtvis kommer någon annan i Vita huset personal tar hand om dessa uppgifter. Men det betyder Bo slut skulle obligation med en anställd i stället för med människor (eller person) som verkligen betyder något.
Eftersom den portugisiska Water Dog är början i Portugal, har det alltid funnits en inneboende personlighetsdrag att vara mycket lydig till en enda herre. En hel del som kommer antagligen från dess tidigaste användning i valla får eller arbetar uttömmande med fiskare – därav vattnet i sin titel. Medan vattnet Hundar kan vanligtvis lyckas oberoende till en punkt, de vill inte vara ensam när du har förmodligen sett tecken på med pudlar som är anslutna genetiskt till Water Dog. Gnälla kommer att ske när de är lämnade ensamma för länge eller inte får den uppmärksamhet de längtar. Den enda skillnaden är att de inte ser ut som de är redo att ha ett nervöst sammanbrott som många pudlar gör när de lämnas ensamma i tre sekunder.
Andra kanske hävdar att vattnet hund skulle göra samma sak om de tas till randen av där de inte vill vara mentalt. Om de bedriver som behövs mentala och fysiska övningar, de vill alltid göra det i sällskap med en mästare som de känner väl. Det är därför president Obama borde ompröva Bo roll i Vita huset och kanske bli en närmare följeslagare till vår ordförande i stället för en stay-at-home hund till barnen som kommer att vara upptagen på egen hand.
_____
Skulle president Obama anser det, skulle en sådan bindning inte utöver det vanliga inom och utanför väggarna i Vita huset. De högsta bindningar mellan en Prez och hans hund kan ha nått sin höjdpunkt under Roosevelt eran med FDR berömda skotska terrier, Fala. Eftersom Obama har brutits den Rooseveltian inställning till politik, skulle det inte skada att titta in FDR: s förhållande med Fala som en bra utgångspunkt för att peka på hur meningsfullt det kan vara. Om Bo fick en tiondel av den uppmärksamhet Fala fick tillbaka på 1940-talet, skulle han vara en lycklig Water Dog.
Fala var utan tvekan den mest kända presidentens hund av hela 20-talet, även om han inte kom att leva med FDR och familj fram till 1940 efter att Roosevelts hade varit i Vita huset nästan åtta år. Roosevelt bundna väl med Fala nog att ta honom utanför grunderna för Vita huset till hans andra hem i upstate New York och Warm Springs, GA. Fala blev då den första presidentens pooch att resa utomlands med en president till viktiga platser där historien görs. Obama förmodligen inte skulle göra det, utanför Bo troligen är den mest lydig hund någonsin bör reglerna brytas igen och han blir en Jetsetter på Air Force One.
Det är inte svårt att se varför FDR bundna så mycket med Fala när Scotch Terriers har samma kungliga kvaliteter FDR hade. De är också mycket intelligenta hundar som helst VD med hög IQ skulle uppskatta att ha runt lokalen när Commander-in-Chief s Vita huset kohorter kanske inte ens har hälften intelligens. I FDR: s fall var hans ohälsa en självklar faktor i åtnjutande av att ha Fala runt.
För Obama verkar det inte vara mycket bevis för att han någonsin har bundna tätt med en hund eller katt – eller åtminstone i fotografier tillgängliga för allmänheten. Han har mer av en oberoende strimma till honom och verkar hålla sin familj som hans fokus tillgivenhet. Endast genom prodding av Sasha och Malia, men gjorde köpet av Water Dog uppträder … med en liten blick förvåning om det från vår president. Men var inte förvånad över att se Bo börja limning väl med Obama först som en naturlig egenskap. Efter det händer, det blir upp till Obama att returnera bindning via ta Bo överallt han går och tar då tåget honom. (Kom hundar åtanke Vatten lär trick snabbare än någon annan hund.)
Hela processen kan det vara en givande del av ordförandeskapets, särskilt under en vansinnigt stressande ett. När en president och hans hund kan förstå varandra på nivåer bättre än världens ledare, ger det en glad samhörighet mellan människa och hund som slutligen raderar stigmatisering av en president är över det hela …

Uppskattar en ko Idag
Pet Emergency – Var beredd med en Pet First Aid Kit och HLR
Alltid Remembered
De bästa Blandade Hundraser
Love Warrior
5 Vanliga Urinary Tract problem hos hundar
Hur Groom ditt marsvin
Tips för att hålla din hund säker i sommar
Utfodring ditt husdjur Piranhas
Hur att hitta rätt veterinär för ditt husdjur
Hur man handskas med Sticky Bottom syndrom i din kanin

Leave a Reply