Populär Freshwater Tropical Fish: Mollies, Platys och svärdbärare

När du har ställt in din tank sötvattenfisk kan du bestämma om vilka typer av fisk du vill placera där. Det finns många olika arter av tropiska fiskar, så det är viktigt att se till att du har fisk som kommer att vara kompatibla med varandra, med avseende på deras temperament. Mollies, Platys och svärdbärare är bland de mest populära tropiska fiskar som säljs i djuraffärer. De finns i en mängd olika färger och storlekar. De är bra för samhället tankar, eftersom de är icke-aggressiv. Alla dessa fiskar anses vara levandefödare.
Platys brukar variera mellan två och fyra inches lång och kan leva minst tre år, så länge deras tank tas om hand på rätt sätt. De finns i en mängd olika färger: röd, regnbåge, solnedgång, svart, Musse Pigg, smoking och guld. Samtliga Platys har wag, vilket innebär att de har en svart svansar och svarta fenor.
Svärdbärare är i allmänhet mellan 3-5 inches lång och kan leva länge med rätt tank underhåll. Svärdbärare är mycket aktiva och är utmärkta hoppare, så det är viktigt att ha ett lock på sin tank. De är i allmänhet inte skrämmas lätt av andra mer aggressiva fiskar och kommer att hålla sina egna med mer stökiga tank kompisar. De kommer också i en mängd olika färger: ringblomma, röd, grön, svart, ananas, och neon. Män och kvinnor ser inte lika som i andra livebearer arter. Manlig har en lång spetsig svans som ser ut som ett svärd som kommer ut från botten av deras svansar. Honorna, å andra sidan, ser ut mindre versioner av Mollies.
Mollies varierar mellan två och fyra inches i längd. De är en av de största levandefödare, så det kan vara en bra idé att sätta dem i med små, fina fiskar, eftersom de har en tendens att försöka dominera andra med deras storlek. De kan leva under tre år med rätt vård. De finns i svart, vitt (brukar kallas silver), marmorerat och guld.
Levandefödare göra bra i vatten som är mellan 72 ° C och 82 ° C. De kommer att äta många olika typer av livsmedel, inklusive flingor, artemia och maskar blod. Mollies äter alger och de gillar att knapra på växter. Du ska bara mata dem hur mycket de kommer att äta i 3-5 minuter. Deras huvudsakliga kost bör vara flingfoder, men du kan ge dem artemia och maskar blod som behandlar varje gång på ett tag.

Pet Haiku
Trampa inte på det – Doggie Dooley det!
Var man får tag Exotiska husdjur till salu
Topp 10 mest populära hundraser (6-10)
De underverk i Calico – vetenskapen till varför de ser ut som
WrestleMania 25 Recap
Farm Town Guide till att köpa Topiary
Bäst av AC innehåll på Halloween för stora killar
Anledningar till varför du bör inte ta din hund att arbeta med dig
Pet Food Banker och Donera Pet Food Fritt
Vikten av Kastrering / Kastrering din katt

Leave a Reply