Polo Ponies Dödsfall

En brottsutredning pågår i Florida för att avgöra vem som är ansvarig för att ha dödat den venezuelanska polo lagets ponnyer. Den US Polo Association, polo styrande organ, hade redan öppnat sin egen utredning på måndag morgon.
Medan det spekulerades i den icke-hästvärlden om vad som hände, enligt min inkorg hade häst människor absolut ingen tvekan fanns bedrägeri inblandad. De enda frågorna var hur och varför.
Tanken att så många hästar, som var i toppskick och vårdas av skickliga häst människor, kan dö så snabbt och samtidigt, genom en olyckshändelse eller våda var otroligt, åtminstone för dem av oss som känner hästar.
Det omedelbara antagande är att någon inte vill gynnade venezuelanska laget att vinna US Open polo turnering. Till häst människor tanken att någon skulle döda lagets hästar är tillräckligt för att göra idén att hänga förövarna av detta brott ett hållbart alternativ. Några mer radikala häst människor erbjuder mer extrema förslag på vad som bör göras till den person eller de personer som begått detta brott.
Till skillnad från racing, som noggrant regleras och övervakas, har polo behövs inte sådana kontroller och balanser. Polo är en lagsport med fyra spelare på hästryggen. Målet med spelet är att få bollen förbi det andra lagets mållinje. Det spelas med hög hastighet och med mycket skärmytslingar inblandade. Bollen är en hård trä boll som flyttas genom att slå den med en hammare. Styra ponny, klubba och boll kräver en hög grad av skicklighet.
Spelet har sju chukkas, vilket är vad de divisioner spel kallas. På grund av intensiteten i spelet polo kräver en rad polo ponnyer för varje spelare, helst en ponny per Chukka med en extra eller två.
Vanligtvis polo inte spelas för pengarna eftersom det inte finns mycket i vägen för prispengar. En stor kopp (eller liten en i mindre spel) är ganska mycket alla belöningen ett lag tjänar för att vinna. Privata spel som vilket lag som vinner tar visserligen plats, men det finns ingen storskalig betting för polo. Om det visar sig att ekonomisk vinning var orsaken till död alla dessa hästar, är det troligt att det kommer att bli förändringar i framtiden till ett system mer likt sanktionerade hästkapplöpning.
Mina källor är ABC News, NBC News, AP, USA Today och US Polo Association hemsida.

Dog Agility Training Tips för nybörjare
10 Avancerade Horse Training Tips
Recension: Essentials clumping kattsand från Arm & Hammer
Något som vi bör känna till vår katt
Tropisk fisk för ditt saltvattensakvarium
Dawson: Disaster Sök Dog
C Applicera tryck med båda benen för att hålla hästen framåt.
Illrar och Aleuterna sjukdom
Hur du tränar din katt att inte stjäla och inte skrapa Möbler
Frontline dödar inte Loppor
Deodorize en skunked hund

Leave a Reply