Platser att anta Katter i Salt Lake City, Utah

Tyvärr är många katter dödas varje år i landets djurhem. Det är en sådan tragedi att dessa vackra varelser inte kan hitta hem. Många av dessa små killar som behöver en andra chans i livet. I Utah många hemlösa katter behöver inte vara hemlösa för alltför mycket längre. Salt Lake City har många bra platser att anta husdjur från.
Det första stället att leta är på humant samhälle. I Salt Lake City den humana samhället är det bästa stället att hitta djur. De har det största urvalet och du kommer förmodligen att kunna hitta en katt bara för dig där. Förutom att ha det största urvalet av djur som de är förmodligen det billigaste också. Visst, kommer du inte hitta några renrasiga kattungar, men du kommer att hitta en bra kamrat att gosa med dig garanteras. Humane Society i Salt Lake City ligger på 4242 South 300 West, Murray. Du kan ringa dem på (801) 261-2919.
Nästa ställe att leta är på djurhem. Varje stad har sin egen. Min personliga favorit i Salt Lake City regionen är faktiskt i West Jordan. De har ett djurhem jämförbar i storlek till Utah Humane Society. Med liknande antagande avgifter är West Jordan Djurhemmet ett bra ställe att leta efter en ny kompis. Adressen till West Jordan djurhemmet är 5982 West New Bingham Highway, West Jordan. Det är lite av en enhet men väl värt att besöka de små killarna som du kan möta det. Du kan ringa framåt på (801) 282-3951.
Den sista platsen hittar din kisse katt är på en PetSmart. Petsmart fungerar tillsammans med djurhem och humana samhällen att hjälpa och underlätta införandet av husdjur. Om du inte kan hitta katten av dina drömmar i en av de andra platserna en god chans att hitta honom är på en PetSmart. Petsmarts prick Saltsjödalen och det verkar som varje gång jag sätter ner en gata en annan dyker upp från ingenstans. Varje butik har ett annat urval av katter så se till att kontrollera dem alla ut. Din nya kompis kan vara i en butik som du inte trodde att titta på.
Denna månad är adoptera en katt månad och om du bor i Salt Lake City se till att kolla in dessa bra ställen att hitta en katt som kan vara en stor vän i många år framöver.

Hur att hitta rätt veterinär för ditt husdjur
Saker att veta om Hamstrar
En hund dikt för nationella Dog Day
Hur man tränar en valp för att använda Doggy Dörr
Lokala Dog Training Schools i Antelope Valley, Ca
Din hund och frostskydd: Vad du behöver veta
Tips om Valpar internutbildning
Allt om rasen: Picardie Spaniel
Land Dream Home
Hur man introducerar Pet Rats till varandra
Dog Breed-Harrier

Leave a Reply