PetSmart Dog utbildningar

Alla vet att ha ett husdjur kan berika en människas liv. Husdjur är bra för barn att ha eftersom de inte bara roligt att spela med, men också lära ditt barn om att ta hand om något annat än sig själva och om ansvar.
Oftare än inte, är djuret val en hund. Hundar är mycket lojala mot sina ägare och är alltid upp för att ta promenader och spela. Med detta sagt, kommer din hund behöver grundläggande utbildning så att de kan lära sig acceptabelt beteende för att hålla dem säkra och göra livet roligare för dig och din hund.
Du kan prova att träna din hund själv eller så kan du registrera din hund i en hund utbildning skola. De flesta städer har flera program hundträning att välja på. Däremot kan en av de bästa och mest erkända program hundträning finns på PetSmart. PetSmart utbildar hundar från tio veckor gamla genom vuxen. De anser att en hund är aldrig för gammal för att lära sig rätt beteende. PetSmart instruktörer är ackrediterade och har avslutat ett utbildningsprogram i hund etologi, genetik, problemlösning och beteende och språkinlärning av hundar. Så vara säker, är ditt husdjur i goda händer med en PetSmart instruktör.
PetSmart har en mängd olika klasser att välja på. Om du besöker deras hemsida på PetSmart, det finns en frågesport kan du ta rätt kan din hund …? att avgöra vilka utbildning klassen passar bäst för din hund. PetSmart har fem utbildningar för din hund baserat på deras ålder och beteendemässiga kompetensnivå.
Den första hund utbildning klass kallas Puppy Utbildning som är för valpar tio veckor gamla till fem månader gammal. Denna klass varar åtta veckor, och valpen kommer att tjäna ett intyg om fullgörande i slutet av programmet. Puppy Utbildning Klassen lär om hälsa, kost, grooming, grundläggande kommandon som sitter, kom och stanna, seder, umgås med andra hundar och människor, och roliga spel mellan dig och din valp.
Den andra hundträning klassen kallas Nybörjare Utbildning som är för valpar än fem månader gamla och vuxna hundar utan tidigare utbildning. Denna klass varar åtta veckor med ett intyg om fullgörande tjänat i slutet av programmet. Denna klass lär dina seder hund hus, problemlösning, grundläggande kommandon, hälsa, näring, grooming och spel limning för dig och din hund.
Den tredje hundträning klass kallas Intermediate utbildning. För att din hund att delta i denna klass, måste de ha genomgått antingen valp eller Nybörjare Utbildning eller redan vara på den kompetensnivå på egen hand. Denna klass varar åtta veckor med ett intyg om fullgörande tjänat i slutet av programmet. Denna klass kommer att granska grundläggande kommandon tillsammans med ytterligare några kommandon som häl och vistelse på avstånd, och de kommer att lära sig att reagera på dessa kommandon trots olika distraktioner händer omkring dem.
Den fjärde hundträning klass kallas Advanced utbildning. Din hund skall ha genomgått Intermediate utbildning eller vara på samma kompetensnivå för att delta i denna klass. Denna klass varar sex veckor och en examen examen tjänas i slutet av programmet. Här din hund lär speciella spel för att hjälpa dem att bli mer tillförlitliga, lös koppel promenader och krängning, hur man sitta tyst när de klappad, och att kunna lära sig färdigheter med ännu fler distraktioner händer omkring dem.
Den femte hundträning klass kallas Click-a-Trick utbildning. Denna klass omfattar spela i undervisningen genom att använda en klicker som positiv förstärkning. Denna klass är sex veckor lång med ett intyg om fullgörande tjänat i slutet av programmet. Din hund skall ha genomgått Valp eller Nybörjare Utbildning för att delta i denna klass. Här din hund lär sig att göra trick som rulla runt, krypa, hur man high five någon, och mycket mer. Du får också lära fördelarna med klickerträning och hur man använder den.
PetSmart erbjuder även privatlektioner om du föredrar att ha mer en-på-en uppmärksamhet eller om din hund behöver utbildning i bara en specifikt område.
Oavsett vilken hund utbildning klass du väljer att ta på PetSmart, kommer du inte besviken över vad de har att erbjuda. För att hitta din lokala PetSmart eller för mer information om PetSmart klasser hundträning och priser, besök PetSmart.

Sex sätt att veta att du är redo för en valp och förbereda dig
My Dog Lexy
Hur att skydda djur i Heat
Sedona är Månskenssonaten
Alltid Remembered
Bränn Första hjälpen för din fågel
Förälskad i en Chihuahua
Vikten av Saddle Fit
Dog Day Afternoon
Saknad Söt Chloe
10 Viktiga tips för bättre Dog Training

Leave a Reply