Pet Synska den moderna Dr Dolittle

Nu inte bara kan du få en psykisk behandling, men din älskade husdjur kan också. Pet synska är den moderna Dr Dolittle, hävdar de också kan prata med djuren. Konceptet med att ha ditt husdjur läsas av en psykisk blir mer mainstream. Många kändisar och även utbildare djur använder sällskapsdjur synska att kommunicera med sina djur.
Vill du veta varför Fluffy körningar och döljer varje gång din svärmor kommer på besök? Kanske din hund Spot verkar vara lite deprimerad nyligen, och du kan inte räkna ut varför. Nu kan du konsultera ett husdjur psykiska hjälpa dig att hitta svaren. Animal kommunikatörer, som de ibland kallas, kan hjälpa dig att ta reda på vad som finns på ditt husdjur sinne, eller ens hjälpa dig att hitta en saknad djur. Hund och katter är inte de enda djur som sällskapsdjur synska kan kommunicera med. De kan anslutas med ett brett utbud av djur, av vilka några ödlor, fåglar och även ormar!
Enligt den amerikanska Pet Products Manufacturers Association, 2007-2008 Nationell Djurägare Survey, finns det cirka 74.800 tusen ägda hundar i USA. När det gäller katter, finns det cirka 88.300 tusen ägda katter i USA. Inte undra amerikan fascineras av möjligheten att kunna kommunicera med sina fyrbenta vänner.
Nu är du undrar, hur gör sällskapsdjur synska prata med dina husdjur? Tja du inte hittar några tarotkort, bollar kristall, eller ens en pendel inblandade. De kommunicerar med ditt husdjur genom telepati. De frågar helt enkelt ditt husdjur frågor med sitt sinne, och vänta på ditt husdjur till telepatiskt besvara dem tillbaka. Pet synska berätta om vi kommunicerar med våra älskade djur på detta sätt varje dag. Husdjur kan höra våra tankar, och faktiskt svara på vad vi tänker. Har inte du känt aldrig Spot behövde gå ut innan han sprang till dörren för att varna dig. Det kan bara vara du hört Spot att du vet att han behövde en potta paus. Han skickade faktiskt du som budskap från hans sinne till din, utan att någonsin skällande ett ord.
Djur Communicator Sonya Fitzpatrick, är en av de mer berömda sällskapsdjur synska. Animal Planet värd faktiskt hennes show, The Pet Psychic, från juni 2002 till dess varar vädring i januari 2003. Om du hade en chans att se föreställningen, det var verkligen fascinerande. Hon kommunicerade med ett brett utbud av djur och hjälpt många djurägare att bättre förstå deras husdjur behov och önskemål.
Om du och din hund Spot överväger att ha möte med ett djur kommunikatör du kanske frågar dig själv, hur mycket kostar det? Avläsningar från sällskapsdjur synska varierar i priserna. Enligt Sonya Fitzpatrick hemsida, laddar hon $ 300 för en halvtimme läsning. Det kan tyckas brant till några djurägare. Andra kanske tror att det är ett rimligt pris att ges möjlighet att ansluta med sina husdjur på en helt ny nivå. I slutändan är det upp till dig, för att avgöra om det är värt det. Det finns ett brett spektrum av sällskapsdjur synska som erbjuder sina förmågor för olika priser. Det bästa råd när man väljer en själv, är att göra dina läxor. Var noga med att kolla in referenser. Word of mouth är ett bra sätt att lära sig om ett husdjur psykisk rykte för precision.
Vår älskade husdjur verkligen blir en del av familjen. Vi köper dem julklappar, ta sina bilder, och även se till att de har den särskild behandling som de älskar så mycket. Att ha en möjlighet att faktiskt kommunicera med ditt husdjur via ett husdjur psykisk är en mycket attraktiv idé.

En översikt av den sällsynta Kaspiska Häst Ras
Vilken typ av husdjur är rätt för dig?
Gerbil Avel tips
Topp 5 Dog Training Videos
Exotiska husdjur: Är du redo för ett livslångt åtagande?
Hur du väljer en uppvärmd hund säng
Reith Pet Cemetery – Toledo, Ohio
Utfodring, bostäder och hantering en Pet Python Snake
Träna din hund att ha Manners
10 anledningar till varför du bör inte ta din hund att arbeta
Ge din katt ett känt namn

Leave a Reply