Pet Sugar Gliders är lekfulla och roliga husdjur

Ett sällskapsdjur Sugar Glider kan vara en underbar husdjur att ha om du tillräckligt med tid, tålamod och rum. Ett sällskapsdjur socker glidflygplan är roligt att titta på när de är vakna. De är extremt söta när de äter och håller små bitar av mat med en hand eller båda händerna.
När du väljer att anta ett husdjur Sugar Glider bör du veta att de kan leva i 15 år så vara villiga att ett långsiktigt åtagande. A-socker segelflygplan behöver mycket uppmärksamhet och de är mycket sociala djur. Helst bör hållas i par för om de inte får tillräckligt med uppmärksamhet från dig, kommer de att bli så deprimerad att de slutar äta och dör.
Innan du antar en socker glidflygplan du ska få känna ljuden de gör. Vissa människor inte förväntar ett så litet djur kan göra så mycket brus som de ibland kommer. Sugar Glider gör en skällande ljud samt starkare ljud som kallas “crabbing” när de är upprörda. Att se det buller som de gör kommer inte att hålla dig vaken på natten om buren kommer att vara i ditt sovrum eller om du bor i en liten lägenhet, innan du tar hem dem är en bra idé.
Planerar att ha en bra storlek bur i ditt hem om du ska anta en socker glidflygplan. Tänk på om ditt hem är stor nog för en stor bur att vara i det bekvämt. A-socker glidflygplan kommer inte att vara lycklig i en liten bur eller ett trångt utrymme. En stor tråd bur ger dem möjlighet att göra en hel del klättring som de älskar att göra.
Socker segelflygplan får sina namn delvis från det faktum att i det vilda kommer de att glida från träd till träd. Socker segelflygplan har en flik av hud mellan sina handleder och vrister som tillåter dem att glida från träd till träd. Förutom holk och leksaker, måste du ge en övning hjul, grenar för klättring och hoppning samt stegar. Det är också därför buren måste vara så stor.
Utfodring en socker glidflygplan sker flera gånger per dag. Socker segelflygplan har strikta kostkrav som måste uppfyllas för att hålla dem friska. De är allätare, dvs de äter växter och djur. De gillar att äta frukt, grönsaker, nektar och insekter. De viktigaste sakerna att komma ihåg när utfodring socker segelflygplan är de kräver färskt vatten varje dag. A-socker glidflygplan kommer snabbt torka är att de inte har vatten. De behöver också protein i sin kost, kan de få detta från insekt som syrsor och deras favorit insekter, mjölmask. Om du är blödiga om utfodring insekter till ett djur, kan socker glidflygplan inte sällskapsdjur för dig. De kommer också att behöva kalcium i sin kost. Kosttillskott är ett bra sätt att få detta för dem.
Socker segelflygplan är pungdjur som kängurur. De börjar livet i sina mödrar påse. Socker segelflygplan är vanligtvis inte aggressiva, men de kommer att bita om hotade eller rädd. De har också vassa klor som måste hållas Trimmat om du planerar att låta dem klättra på dig och de kommer att vilja klättra över dig. Innan kommissionen antar en socker glidflygplan du bör läsa så mycket om dem från så många källor som möjligt. Många människor kommer att ha olika sätt att ta hand om dem. Läsa så mycket om hur man tar hand om dem från olika källor kommer att låta dig få en bra uppfattning om hur mycket arbete kommer att delta i att ta hand om ett socker segelflygplan som husdjur samt att få en mängd information att plocka igenom och hitta vad som fungerar för dig och dina segelflygplan

Fem lina Varumärken
Är din fågel Uttråkad?
En kort översikt av den amerikanska Paint Horse
Min gamla favorit stol
Fördelar och nackdelar med att ha exotiska husdjur
Åsnor som husdjur
Njut Walking din bästa vän
Juni är Adoptera en katt Månad: Var adoptera en katt i Cincinnati
Var kan man köpa en hund
Essential Dog Training Utrustning: Saker du måste ha för att träna din hund
Teknisk Koi information

Leave a Reply