Pet Säkerhetstips: Låt inte Halloween Sätt en skräck i ditt husdjur

Djurägare vet att vissa helgdagar kan vara stressigt för sällskapsdjur. Till exempel 4 juli fyrverkerier och de höga ljud som kommer med dem skrämma ofta husdjur. Kanske den värsta semestern för sällskapsdjur, är dock Halloween. Halloween kan vara en skrämmande och farlig tid för ditt husdjur av många skäl.
Farliga livsmedel
Halloween betyder godis. Godis är inte så hälsosamt för oss människor och det kan vara rent ut sagt dödligt för husdjur. Choklad godis är särskilt farligt för husdjur eftersom det innehåller en kemikalie som kallas teobromin, som påverkar ett husdjur centrala nervsystemet och hjärta samtidigt som det fungerar som ett diuretikum. Vissa symtom av choklad förgiftning inkluderar kräkningar, diarré, rastlöshet, tung flämtande, och ökad urinering. Så håll chokladen borta från ditt husdjur och om du ser någon av dessa symtom, få dem till en veterinär omedelbart.
Också akta oss för de omslag som godis kommer i eftersom de kan fastna i ditt husdjur matsmältningssystem vid förtäring.
Farlig verksamhet
Ofta människor släcka ljusen på Halloween, både i jack-o-lyktor att lysa dem inifrån och runt faux skrämmande landskap. Håll dina husdjur borta från ljusen, eftersom de antingen kan bränna sig eller välta ljuset och starta en brand, som också skulle kunna äventyra dig.
Eftersom bus eller godis betyder främlingar promenad om, är det bäst att hålla ditt husdjur inne av två skäl. Först kommer du vill behålla din rädd husdjur från eventuellt bita eller repor någon av rädsla. Andra del människor tyvärr få en kick av att skrämma, trakassera, och även skada och döda djur. Om du äger en svart katt, tänk på att lämna dem utanför utsätter dem för att fångas av dem som kommer att skada den under Halloween ritualer.
När du öppnar din dörr för att dela ut godis till trick-or-treaters, se till att ditt husdjur inte använder möjligheten att fly. Överväga att sätta dem i ett rum för kvällen, om de visar benägenhet att bulta när dörren öppnas.
Farliga Kostymer
Det är förmodligen bäst att inte sätta en kostym på ditt husdjur eftersom oavsett hur söt du kanske tror att de kommer att se ut i den, ditt husdjur förmodligen inte vill ha den. Om du väljer att sätta en kostym på ditt husdjur, prova på dem innan Halloween för att se hur de reagerar. Om de verkar mottagliga för att bära det, se till att dräkten inte begränsar sin vision eller andning. Dessutom undviker kostymer som utgör säkerhetsrisker genom poster som kan tuggas och sväljas. Slutligen, alltid övervaka ditt husdjur när den är i kostym.

Go Orange för djur på fredag
Petland Demonstration – Plano, TX
Sjukförsäkring för husdjur
Att hålla och underhålla Goldfish
Not Quite Tame ännu
Equine Eye Cancer Behandlingar
Casual Dog fredagar
En översikt av den sällsynta Kaspiska Häst Ras
Oxnard Dog Park
Minska din hunds vikt
Hundar Få Värmeslag Too: Hur man känner igen symtomen

Leave a Reply