Pet Säkerhetstips för Halloween

Det är Halloween och husdjur är redo att gå. Här är ett snabbt och enkelt säkerhetsguide för husdjur under Halloween.
Halloween hajk
Koppel – Alltid ha ett husdjur i koppel, varför? Eftersom han bara inte ser bra ut som en huva prydnad. Dessutom kan du älska den lilla killen (eller tjej) för mycket för att se dem ut så där, om alls. Ta ett koppel så att ditt husdjur är nära dig undvika inte bara fordon utan trick-or-treaters också.
Pet säkerhet för Halloween börjar med sunt förnuft i koppel lagar av olika anledningar, men främst med djurets bästa för ögonen, och ibland den person i fel kostym vid fel gata.
Om en Trick-eller-Treater är klädd som en stor ben, Fidos kan bara dart mot det belöning. Och det är därför det koppel är viktigast. Du vill inte Fido att tugga på en Trick-eller-Treater.
Halloween dekorationer kan bli en fara för husdjur så gå med riktningarna för varje produkt och i lämpliga ställen för att säkerställa en trygg miljö för både husdjur och sällskapsdjur ägare.
Om du går ett husdjur se till att du inte tillåter dem att nå farliga ledningar eller Halloween dekorationer. Några av de punkter kan vara farligt, kan ett husdjur slicka dem och blir sjuk eller blir sjuk.
Ficklampa – När månen är inte tillräckligt för att bära sin väg genom den mörka natten av Halloween, använd en ficklampa för dig och ditt husdjur. Denna säkerhetsåtgärd kan användas året runt under nätter och timmar på kvällen.
Kostym Relaterat – Make-up är bra för människor, men inte husdjur, en av många Halloween tips sällskapsdjur säkerhet. Försök inte att måla ditt husdjur till Heath Ledgers Joker, som bara skulle vara dumt. Däremot kan du köpa ett djur klä upp kit som innehåller make-up som är säkert för alla husdjur. Kontrollera din lokala husdjur eller Halloween butiker.
Halloween säkerhet tips: Om ett husdjur dräkt är mörk se till att du placerar något vitt nog att se i mörker. Detta sätt bilar och trick-or-treaters kan se ditt husdjur komma.
Halloween Pet säkerhet inte alltid vara för den resande varelse kan det också göra skillnad på insidan av ett hem under Halloween. Dessa nästa husdjur säkerhet Halloween tips består av Fido inomhus och glada.
* Vet du varför många hundar kissar inomhus under Halloween? Spänningen ringar dörrklocka och ansikten av många trick-or-Treaters. Miljön runt dem förändras bara för den dagen som varje Halloween hundar tar kortare promenader så att andra kan vara hemma för att hälsa trick-or-Treaters eller så att familjen kunde gå ut till Trick-or-treat. Om du inte vill skapa en urinering problem i ditt husdjur, inte erbjuder ditt husdjur en stor skål med vatten i början av Halloween kvällen.
* Sätt ditt husdjur i en inhägnad i trädgården eller annan säker plats om de inte är vänliga eller vana vid Halloween och dörrklockor ringer om och om igen. Se till att en akta tecken postat hålla andra medvetna. Spendera lite tid med ditt husdjur mellan trick-or-Treaters kommer de att få att även om det ganska kan vara tröttsamt för dig.
* Låt aldrig någon klappa ditt djur genom en delvis öppen dörr. Det är inte en klok sak att göra eftersom ditt husdjur kan bli störd på något sätt av en främling hand.
Ha en säker och rolig Halloween säsongen både husdjur och sällskapsdjur ägare!

Going Green med husdjur
Topp 10 Tillgiven Hundraser
Allt om rasen: Chihuahua
Recension: Däck biter PawTracks, Däck hundleksak
Hur borsta pudel
Var man får tag Grön kattleksaker Online för mindre än $ 10
Terapi Hund: Historia och syfte
Kattägare: Hur du hanterar din katts Fur
Hur man väljer Korrekt Sängkläder för din Golden Retriever
Dog Training Schools i Norfolk, VA
Fjäderfä för husdjur

Leave a Reply