Pet Säkerhetstips för Halloween

Även om det ibland är frestande att tänka så, husdjur är inte fyrbenta (eller befjädrade, eller skalas) personer. Oavsett om du ska ut bus eller godis i år eller har en sammankomst inomhus, kom ihåg att hålla dina djur säkert. Saker som är godis för människor ibland tricks för våra vänner djuren.
Här är några tips som hjälper dig att se ditt husdjur njuter av semestern.
Mata inte djuren godis
Om du är en sällskapsdjur ägare, vet du förmodligen att choklad är giftigt för katter och hundar. Men godis utgör andra hot mot hushåll djur. De kan kvävas, eller blir sjuk på grund av andra ingredienser i godis. Ditt husdjur kan njuta av godis, men han vet inte att det kommer att orsaka honom ont i magen – eller värre – senare. Gör din del som hans förmyndare genom att hålla godis borta från dina djur.
Hålla djur säkert
Detta är tänkt i den känslomässiga mening, men också i det fysiska. Hundar bör ligga på koppel om du tar dem med dig bus eller godis (eller var som helst). Det är för lätt för dem att vandra ut på gatan, när så många människor är ute och kör runt den natten, eller att vandra över till barn som är ivriga att ge dem godis. Om din Halloween tar inomhus, vidta nödvändiga åtgärder för att hålla dina husdjur “nerverna under kontroll under festligheterna. Säkra djur i deras utsedda områden för att hålla dem från att komma in godis eller att besväras av gästerna.
Gör utstyra inte dina djur
Kostymer, vilken dag som helst, vanligtvis begränsar dina husdjur “rörelse. Du kanske känner av dina erfarenheter försöker sätta kläder på dina djur att de inte gillar det. Var snäll, och inte tvinga ditt djur till en kostym som gör dig glad, men han olycklig. Ditt husdjur älskar nog er och ser fram emot att spendera en rolig Halloween med dig, och en kostym (dock söta) kan vara ett bra sätt att förstöra det för honom.
Du behöver inte spendera Halloween utan din katt, hund, eller vad husdjur du äger. Kom bara ihåg de saker du borde göra för dem vid något tillfälle, och inte försumma att ta väl hand om dina husdjur på Halloween. Så att du kan alla ha en glad och trygg, bus eller godis.

Hem rättsmedel för din hunds torr kliande hud
Sulfodene 3 vägs Salva för hundar: Veterinär in a Tube
Att få en katt? Några tips på vägen
Vad din veterinär önskar du visste
Easy Tips för att ta väl hand om hamstrar
Bästa Stora ras hund Sängar: att hitta den perfekta Dog Bed
Bästa 5 stor ras hund livsmedel
Innekatter VS. Utekatter
Flera hundar: två kan företag med lite omsorg och massor av kärlek
Bästa Hundraser för varmt väder: Välj en hund som kommer att vara glada och friska var du än befinner
Bör du ge ditt husdjur Pig ett lavemang?

Leave a Reply