Pet Säkerhetstips för Halloween

Halloween är en fantastisk semester för barnen, men kan vara en mardröm om du har husdjur. Inte bara kommer de barn walking trakten bry dina hundar och katter, men knackar på dörren kommer att excitera dem rörigare. Här är sex tips för att hålla ditt husdjur säker under Halloween.
Säkerhet Halloween Pet Tips # 1 – Om din hund är den typ som blir upphetsad vid en knock på dörren kan det vara bättre att hålla dem i ett annat rum med leksaker, mat, vatten och sömn sängar. Det hjälper om dina hundar inte hör knackar om och om igen. Det är inte en bra idé att låsa dem i den inhägnade bakgård eftersom buller från bus eller godis barn kommer att filtrera tillbaka dit och orsaka stress och frustration.
Säkerhet Halloween Pet Tips # 2 – Om katter bor i ditt hem och utanför, föra dem inomhus, även om det är i ryggen veranda eller garage. Se till att ha mat och vatten tillgängligt för dem. Det är inte en bra och säker idé att lämna dem vandra ute på en natt som Halloween.
Säkerhet Halloween Pet Tips # 3 – Håll Trick or Treat godis utom räckhåll för husdjur. Choklad och andra sötsaker är inte bra för ett husdjur matsmältningssystem och kan orsaka inte bara sjukdom utan också diarré.
Säkerhet Halloween Pet Tips # 4 – Om du tar barnen trick eller behandling tillsammans med husdjur vara säker hunden går på ett hyresavtal och vet inte att dra och kommer att bli bra med de konstiga kostymer att din familj hund måste se på gatorna .
Säkerhet Halloween Pet Tips # 5 – Om du tar Trick familjens hund eller behandling i kväll går vara säker på att koppel som används är precis rätt längd så att Fido inte kan vara ute på gatan medan familjen går på trottoaren.
Säkerhet Halloween Pet Tips # 6 – När godispåsar kommer hem från denna fantastiska semester promenad du vara noga med att hålla godis borta från ditt husdjur tills den kan sättas på rätt plats för lagring och distribution till barnen.
På en annan anmärkning vara säker på om du tar Fido på kvällen utflykt ta med lite vatten och en disponibel vatten skålen så att Fido inte blir törstig, bära väskor poop scoop att städa upp någon röran som kan finnas kvar när hon gick. Detta är viktiga tips som inte nödvändigtvis hänför sig till säkerheten, men courteousness och sunt förnuft.

Dog Run Bully (aka Jerk)
Överväganden När du väljer en Groomer för din hund
Golden retriever: Är denna ras för dig?
Är låg Carb diet botemedel för Feline fetma och diabetes?
Hur ta hand om ditt husdjur Leopard Gecko
Tips för Boxer Puppy Training
Halo Liv-a-Littles: Treats för katter och hundar
Kattägare: Hur du hanterar din katts Fur
RÖTMÅNAD
Top Ten smartaste Hundraser
De Fördelar och nackdelar med De-klösa kattungen

Leave a Reply