Pet ryska Tortoise Care

Ryska sköldpaddor blir utmärkta husdjur, de inte få mycket stora, kvinnor får ungefär 10 inches och män normalt bo mycket mindre runt 5 eller 6 inches. Jag har hållit ryska sköldpaddor för ett par år och njuta av dem så mycket. Jag har för närvarande 3,4 sköldpaddor. Om du inte är en reptil entusiaster du förmodligen undrar, “vad sjutton betyder 3,4 betyder? Låt mig förklara när det gäller reptiler många djurhållare har mer än en typ för avel eller andra ändamål och de har kommit fram till ett enkelt sätt att hålla hur många av varje kön de har. När man beskriver hur många sköldpaddor har jag sagt 3,4 denna sekvens berättar någon att jag har 3 hanar och 4 tikar, det går alltid i den ordningen. Nu om du har en ung sköldpadda och kön är okänt då det skulle visas enligt följande 3.4.1, vilket skulle innebära har jag 3 hanar, 4 tikar och en ungdomsbrottslingar som sex är okänd. Tillbaka till Ryska sköldpadda vård, kommer jag att diskutera några grundläggande frågor om ryska sköldpaddor, inklusive, kost, boende, och allmänna äger tips. Låt oss komma igång!
Först och främst är viktigast din sköldpadda kost. Ryska sköldpaddor i det vilda äter en mängd olika gräs och lummiga växter. Du bör försöka efterlikna deras naturliga foderstat så bra som möjligt för att försäkra din sköldpadda är så friska som möjligt. Du kan få de flesta av dina greener från måltiden marknaden, vissa kan du överväga är grön och röd blad sallad, senap greener, krage greener för att nämna några. Du vill i allmänhet att mata dem de mörkare gröna som de normalt innehåller mer näringsämnen. Du vill hålla sig borta från isbergssallad eftersom den innehåller nästan inga näringsämnen. Du kan också mata din sköldpadda en mängd andra livsmedel såsom squash, tomater, morötter och mycket små mängder av frukt. Jag kommer att mata sköldpaddor squash, tomater och morötter en gång varje par dagar och jag ger dem frukt ungefär en gång i månaden. Utfodring en sköldpadda mycket frukt kan ha en negativ inverkan på hälsan, eftersom det kan leda till en explosion av tarmbakterier som kan göra din sköldpadda är mycket sjuk, så bara mata frukt som en behandling då och då. Vatten är också viktigt, kanske du tänker att ryska sköldpaddor är från öknen och kräver mycket lite vatten, och att de får en stor del av sitt vatten från greenerna de äter. Båda påståenden är sanna, men det är viktigt att de har tillgång till vatten, eftersom de kan bli uttorkade som alla andra husdjur. Nu kommer jag att diskutera boende alternativ för dina sköldpaddor.
Det finns två alternativ när det gäller att var du ska hålla dina sköldpaddor. Du kan antingen hålla dem inne eller ute. Både bostäder typ kräver uppmärksamhet på olika aspekter. Låt oss först diskus inomhus bostäder. Om du håller din sköldpadda inne måste du förse den med ett UVB typ glödlampa vet också som en artificiell sön Solen är mycket viktigt att reptiler, eftersom det hjälper dem att reglera det kroppstemperaturer och hjälpa upptaget av vitaminer. Du kommer också att behöva skapa en varm sida och en kall sida i sitt boende så att de kan hålla sina kroppar på rätt temperatur. Detta är viktigt för alla kallblodiga husdjur eftersom de behöver för att reglera sin kroppstemperatur så att de kan väl smälta maten och att hålla dem från överhettning. Du kommer att behöva ge underlag för dem också, så att de kan gräva ner sig försöka ge sköldpaddan tillräckligt underlag att de kan Burry sig i. Även ge dem en plats att gömma sig på både den varma sidan och kalla sidan. Härnäst kommer du att behöva en vatten skålen. När du väljer en vatten skålen se till att inte få en som är verkligt djup som sköldpadda inte kan simma. Om du inte har en djup maträtt du kan placera en sten i sidan för att ge dem ett sätt att krypa ut och förhindra drunkning. En sista anmärkning om att hålla ryska sköldpaddor inuti är du kommer att behöva komplettera sin kost med vitaminer och mineraler. Du kan hitta en mängd av dessa på din lokala djuraffären, bara följ anvisningarna på flaskan, som vanligtvis kommer att berätta att strö på vitaminer damm över sin mat varje par dagar.
När det gäller att hålla sköldpadda ut dörrar du behöver tänka på att de är fly konstnärer, så du måste ge ett hölje som är fly bevis. Du kommer också att behöva ge dem ett varmt sida och en cool sida, jag gör detta genom att placera en strand paraply över en sida av höljet. Utfodring är samma för att hålla din sköldpadda ut dörrar, men jag ger inte dem vitamintillskott. De äter många vilda ogräs, gräs, tillsammans med de gröna och grönsaker jag matar dem som ger alla de vitaminer och mineraler de behöver. Jag kommer dock att ge dem ett cuttlebone, är detta en bra källa till kalcium och honorna kommer att synas tugga på det särskilt under häckningssäsongen när de behöver extra kalcium för att producera ägg. Tugga på cuttle ben hjälper också att hålla näbben trimmas, hålla näbben från igenväxning. Bli inte förvånad om sköldpaddan inte använder cuttlebone direkt det verkar ta dem lite tid att vänja sig. Låt oss nu diskutera några allmänna säkerheten och tips för ditt husdjur sköldpadda.
När jag talar om säkerhet jag inte bara talar om din sköldpadda, men du. Varje gång efter hantering din sköldpadda är det viktigt att du tvättar händerna. De flesta reptiler bär små mängder av e-coli bakterier som kan överföras till dig. Låt inte detta skrämma dig bara tvätta efter att ha hanterat din sköldpadda. Nu ska vi prata sköldpadda säkerhet. En sak att tänka på är om du äger en hund, kanske din hund tycker att din sköldpadda är en rörlig tuggleksak! Var noga med att inte lämna din hund och sköldpadda ensamma. När du bär din sköldpadda använda två händer, kan en lång nedgång knäcka sköldpaddorna skalet och orsaka dödsfall eller andra skador. Om du låter din sköldpadda vandra runt hålla ett öga på dem hela tiden de är snabbare än du tror och försvinner snabbt.
Ryska sköldpaddor, med rätt vård gör stora husdjur och är roligt för barn och vuxna. Deras ringa storlek och nyfiken uppträdande gör dem roliga att titta på. Så om du letar efter ett nytt husdjur bör du överväga det ryska sköldpadda.

Crate Training Valpar: Så för att undvika olyckor
Ja, du kan Kull träna din hund
Prova en sval, uppfriskande Tempererat Marine Aquarium
Hur man väljer den perfekta hunden för hemmet
Säger adjö till ditt husdjur
Varför är min Pet sådan picky eater?
Vilda Boas och pytonormar: kommer snart till en Florida ligger nära du
Att anta husdjur
Alapaha Blue Blood Bull Dog Breed Sammanfattning
Tips om hur att hålla din hund lycklig
Den dagen jag förlorade min hund: Vilse i huset

Leave a Reply