Pet Kyrkogårdar, Memorial och Kremering Services i Tacoma, Washington

Många av oss delar våra liv med husdjur. Jag är inget undantag. När min kära katt möter hans tidiga bortgång jag kommer att vara förtvivlad. Jag planerar att kremera den gamla gent.
Min bästa vän gav mig en antik svart och vit burk katt kaka som kommer att fungera som en urna för Dr C aska. Jag ska också lägga till morrhår jag har hittat på golvet under åren. På så sätt kan jag ta honom med mig om jag någonsin flytta och jag behöver inte lämna en grav bakom.
Dr C. föredrar förmodligen en stor flashig monument granit minnesmärke med en evig låga, men jag tvivlar kommunerna skulle bevilja tillstånd för en 12 fot flammande katt staty i vår gård. Han åtminstone kommer att leva vidare i cyberrymden och böcker och artiklar han skrivit genom åren.
Lyckligtvis min man accepterar min besatthet med denna katt, han är förälskad med den gamla “väska o ‘ben, som han kallar honom också. Husdjur är familjemedlemmar som jag är orolig. Min son är känd som Dr C: s gränsöverskridande art bro.
Mina föräldrar, som bor på landsbygden Oregon, har en egen Pet Cemetery. Alla deras djur, inklusive katter, hundar och diverse förirrar, tvättbjörnar och skunkar får en plats i allmänhet märkta med stenar, växter eller några speciella Doodad. De planerar att namnge den Toby Tuckers Pet Cemetery efter deras favorit puss. Toby dog ​​i somras. Han var en cool katt och det verkar passande.
I Tacoma, Washington-området, kan djurälskare välja från en mängd olika alternativ för djurens kremering, minnesmärken eller kyrkogård begravning. Nyheterna Tribune utskrifter betalt sällskapsdjur nekrologer också. Om du har pengar och lust kan du ge din avlidne husdjur en avskedsfest att konkurrera som en människa. Två lokala begravningsplatser och en lokal bårhus erbjuder specialitet tjänster sällskapsdjur i eller i närheten Tacoma.
1 Nya Tacoma Cemeteries – Chambers Creek Pet Memorial Cemetery, (253) 564-1311, 9212 Chambers Creek Road West, Tacoma, Washington (newtacoma), erbjuder ett komplett utbud av tjänster, inklusive privata kremeringar, begravningsplatser på grund, skrin, urnor, gravstenar och markörer. Deras memorial park med utsikt över Puget Sound och funktioner bänkar, öppna ytor och gångvägar. Kyrkogården är öppen från klockan 8 till skymning under hela året. Anläggningen garanterar ditt husdjur kommer att ha en trygg och fridfull viloplats för evigheten.
2Pet Haven Cemetery (även känt som King County Pet Cemetery), (206) 878-7292, 23.626 Military Rd S, Kent, Washington, har varit i branschen sedan 1948 och erbjuder både begravning och kremering. Enligt en Januari 2009 Associated Press artikeln ger denna kyrkogård också mänskliga kvarlevor som interred nära sina husdjur. Tjugotal folk har valt det alternativet under åren. En statlig lagstiftare försökte att anta en lag som skulle tillåta husdjur att bli begravd med sin ägare i mänskliga kyrkogårdar, men det är inte ett alternativ ännu.
3. Tacoma Mausoleum & bårhus, (253) 474-9574, 5302 South Junett Street, Tacoma, Washington, (tacomamausoleum) erbjuder privata kremering, minnesstunder och sällskapsdjur produkter hyllning som urnor, skulptur och plack. Theycan ordning även faux utomhus sten urnor för din trädgård.
Det billigaste alternativet är att begrava ditt husdjur själv i din trädgård eller trädgård. Du kan ordna att göra sig av kroppen genom din veterinär kontor, men de flesta tar ut en avgift för denna tjänst. Du kan spara på kostnader om du transporterar ditt husdjur till krematoriet eller kyrkogården i ditt val, om du vill kan du betala för att få ditt husdjur plockas upp från din veterinär eller ditt hem.
Om du väljer kremering måste du bestämma om du vill ha en privat eller kommunal process. I Tacoma området privata kremering går ungefär $ 175 på upp. Om du väljer den billigare kommunala kremering kommer ditt husdjur kvarlevor BLANDAS med alla andra djurkroppar bearbetas samtidigt och alla aska du får kanske eller kanske inte vara de bara ditt husdjur.
Vissa människor bryr sig inte, men om du inte reda på sjukhusets rutiner för att säkerställa resterna du får är de av ditt husdjur. Vissa krematorierna placera en numrerad etikett metall ID i krematoriet med ditt husdjur. Ett ställe jag ringde förklarade de använder en serie av ID kontroller från tiden ditt husdjur kropp är i sin vård tills den tid du får resterna omkring två dagar senare. De föreslog att om du är orolig att du kan placera en koppar öre med ditt husdjur kropp. Kopparn kommer inte smälta och öre kommer att vara bland ditt husdjur kvarlevor.
Begravning på en kyrkogård är det dyraste alternativet. De flesta kyrkogårdar har paket alternativ på en mängd olika prisklasser, vissa inkluderar även minnesmärke tjänster graven eller i ett kapell. Vad du än väljer att göra, kommer du att hitta personal kommer att behandla ditt husdjur med samma anständighet och respekt du kan förvänta dig för kära gamla farmor.
Vi har kommit en lång väg från att spola guldfisk i toaletten och begrava katten på bakgården. Det finns även företag som kommer att göra en simulerad diamant från ditt husdjur aska om pengar är inget objekt.
Hur som helst är det OK att göra något speciellt för din bästa vän eller Purrfect följeslagare. Bara överväga att göra ett minnesmärke donation till sällskapsdjur skydd samtidigt också. Gör ditt husdjur liv ett arv att bättre liv för andra djur också.

Den Basenji Ras: En översikt
Favoritleksaker och behandlar för din dyrbara Pooch
Symtom på urinblåsan Stenar i hundar
Vad man ska mata ditt husdjur kanin
Ta äldreomsorgen Dogs
Häst Barns Bränn på Kentucky State Fairgrounds
Fakta om luftvägssymtom i Cats
Den $ 20.000 Doghouse
Tips för att namnge din nya valp
Flera hundar: två kan företag med lite omsorg och massor av kärlek
Hur man håller Myror Out of Dog Skålar och Skålar Cat

Leave a Reply