Pet Första hjälpen: Första hjälpen kit du bör ha hemma

De flesta djurägare är lyckligt lottade i förmågan att helt enkelt få i sin bil och köra till en veterinär när ett husdjur har en hälsofråga, men det är inte alltid fallet. Om du inte bor i ett vanligt storstadsområde med en 24 timmars djursjukhuset, kan det vara ganska plågsamma vänta att hitta en veterinär som är öppen och tillgänglig. En väl förberedd husdjur första hjälpen kit kan bli en värdefull hjälp till självhjälp enhet som en ägare kan utnyttja snabbt ge tillfällig lättnad för en bedrövad djur. Även om ingen sällskapsdjur ägare bör någonsin försöka ta på sig rollen av en veterinär, några enkla och grundläggande första rättsmedel stöd och enheter kan åtminstone förhindra att situationen för en sjuk eller skadad husdjur förvärras tills rätt professionell behandling kan erhållas.
Det finns ett antal kommersiellt sålda sällskapsdjur första hjälpen kit på marknaden som är enastående, och priset varierar med varje kit förmågor. Även om detta är den enklaste sättet för att få en lämplig sällskapsdjur första hjälpen kit, i vissa fall dessa kit kan vara ganska dyrt, och måste uppdateras regelbundet så utgångsdatum av komponenter passerar. Kanske det mest ekonomiska sättet att få ett husdjur förbandslåda är att initialt köpa ett kommersiellt kit, och efter utgångsdatum passerar använda baskomponenter att skapa en mer personlig förbandslåda.
I skapandet av ett hem husdjur första hjälpen kit från grunden, det finns ett antal frågor som behöver inkluderas för att täcka så många situationer som möjligt. Medan listan kan tyckas omfattande, kommer du vara glad att du med dem i det värsta scenariot. Inom området hållbara bra, sax, en liten spruta, en glödlampa spruta, pincett, en pipett, gummihandskar, en rakhyvel, en rektal termometer, en kam och spik Clippers är en bra början. Pappershanddukar, steril gasbinda, en bomull bad handduk, bollar bomull, Q-tips och antibakteriella våtservetter är absolut nödvändigt att behandla alla typer av sällskapsdjur sår.
Ett bra husdjur förbandslåda kommer att omfatta väteperoxid att framkalla kräkning vid gift, och tabletter kol för att absorbera intagna toxiner. Mjuk sällskapsdjur kan vara ganska användbart i gift situationer som att äta kan hjälpa djurets kropp absorberar toxiner. En flaska av steril koksaltlösning för att spola ut sår liksom adstringerande pulver eller en ADSTRINGERANDE pinne att hjälpa till att stoppa blödning bör inkluderas. Koppel och munkorg är ofta nödvändiga för att förhindra att ett husdjur från att bita den person som försöker hjälpa dem. Slutligen kan en bok om veterinär akutmedicin vägleda en sällskapsdjur ägare genom de svåraste kriser sällskapsdjur hälsa.

Billigt och enkelt Cat Kostymer för Halloween
En nybörjares guide för att plocka familjens hund
Undervisning Din Kaxig nymfparakiter till Diskussion
Skötsel av din Antagen hund
Skötsel av dina valpar ögon och öron
Att hitta en herrelös hund: Vad alla behöver veta
Förhindra värmestress i Alpacas
Vård av en Wild Baby Bird
Plast kyrkan: Del 1: Burn Factor
Häst Utbildning Tips för beginers
Produkt granskning: Tetramin Flake Fisk Mat

Leave a Reply