Pet Emergency – Var beredd med en Pet First Aid Kit och HLR

Om din hund blir sjuk eller skadad ska du ta honom omedelbart till veterinären. Förhoppningsvis kommer veterinären att vara öppen och du kommer att kunna få i att ha ditt husdjur sett. Det finns fler och fler akuta djursjukhus som öppnar upp landet, men det fortfarande många städer som inte har denna tjänst. Det kan bara vara upp till dig att rädda din älskade fyrbenta familjemedlem liv, om en sådan nödsituation skulle uppstå.
Animal HLR arbetar under samma förespeglingen att det gör för människor: att tvinga in luft i lungorna tills de kan andas på egen hand. Först måste du rensa halsen av eventuella hinder. Istället för att andas in i djurets mun, håller du nosen stängd och kraft luft i steg genom näsan – ger en puff och backade bort för luften att fly och sedan upprepa. Detta kan rädda ditt husdjur liv. Humana samhällen över hela landet erbjuder klasser i HLR för dig att lära dig att administrera detta till dina husdjur.
En kvinna i Huntington Beach sparade nyligen en chihuahua efter att han av misstag hängde sig och hade slutat andas. Kvinnan, en gäst på detta hus där hunden bodde, tog tag i honom och börjar göra mun mot mun andning till hunden. Efter några livräddande andetag hunden började andas på egen hand. Detta är en historia som rapporterats på Fox News. Denna kvinna rapporterade att hon hade sett sig att ge HLR på TV och att hon inte hade någon utbildning om detta förfarande.
Det bör finnas en nödsituation kit till hands för dina husdjur. Detta bör bestå av de flesta av de saker som du skulle hitta i en nödsituation kit för människor. Humane Society erbjuder en lista över de saker du bör ha i en nödsituation första hjälpen kit för ditt husdjur. Här är deras lista som det visas på deras webbplats: * Ett bra första hjälpen bok.
* Telefonnummer för din veterinär, närmast nöd 24 Hour Djursjukhus och Poison Control kundtjänst.
* Papper arbete för din hund bilder och andra viktiga medicinska dokument.
* En rektal termometer bör vara i detta kit. Din hund temp bör inte vara över 103 grader eller under 100 grader Fahrenheit.
* Sterila kuddar för bandage och massor av gasväv rullar för inslagning.
Aceton
* Peroxid
* Över disk antibiotika salva
* Pincett
* Vaselin
* Antiseptisk vätska, pulver, eller spray
* Spjälor och tunga depressors
* Bomullstoppar och bollar
* En nylon koppel
* Handdukar
* En hund bärare om din hund är en liten hund
* En munkorg, oavsett hur underbart din hund är, om de är skadade eller sjuka kan de knäppa. Du behöver en munkorg ifall denna typ av situation.
* Liten ficklampa
Sax
* Needle tång
* En omedelbar istillbehör
* Plast pipett eller spruta
* En flaska av steril saltlösning
* Glukos pasta eller majssirap
* ADSTRINGERANDE penna eller pulver. Dessa säljs i veterinärer och vissa djuraffärer.
* Engångshandskar
* Öron rengöringslösning
Nagelsax
* En filt eller bår för att bära en större hund.
* Det finns en post som veterinärer föreslår att du har på handen och det är Benadryl. Detta används i händelse av en allergisk reaktion mot en viss typ av mat eller insekt sting. För att vara beredd för en nödsituation, fråga din veterinär vad det bästa doseringen är för din storlek husdjur. Skriv ner det och hålla den i det akuta kit för ditt husdjur.
Om semestrar med din hund så att du får telefonnumret till närmaste veterinär tjänster för nödsituationer. Man kan aldrig vara nog försiktig med dina djur. Det rapporteras att en av fyra hundar som dött på grund av en nödsituation av skada eller sjukdom, kunde ha räddats genom livräddande första hjälp.
Det finns inga ambulanstransporter för husdjur, som av ännu. Du, ägaren är den som faktiskt kommer bli deras första responder när det gäller medicinska akutfall. Det är en bra idé att kontakta din lokala Humane Society för att fråga om första hjälpen och klasser HLR så du är beredd för denna typ av tillfälle, om den skulle uppstå. Detta gäller särskilt för dem som inte bor i ett område där en 24 timmars djur klinik är i drift. Det kan rädda ditt älskade husdjur liv.
Ha alltid en identifiering tagg på din hund. Om han springer iväg detta hjälper dig att få honom tillbaka.
Referenser: Fox News Kvinna Sparar hund med HLR Fox News
Mänskliga samhället Emergency Kit mänskliga samhället Sida

Hur att städa upp efter en sällskapsfåglar
Vad du velat veta om Labrador retriever
Hålla husdjur Säker
Not Quite Tame ännu
Greenies Pill Fickor rädda dagen
Välsignelse – En dikt
Två skäl att hålla valpen Off av möbler
Hur lådan träna din valp eller äldre hund
Misty s läkarbesök
Den engelska setter: A Gentle Companion
Cat Halsband och sängar Cat

Leave a Reply