Pet Care för socker Glider

Socker segelflygplan är exotiska husdjur och de gör ett välkommet tillskott till ett hushåll. Emellertid bör förvärv av sådana husdjur, eller någon husdjur för den delen, inte göras lättvindigt. Socker segelflygplan lever för 12 till 14 år i fångenskap och du måste vara beredd att göra detta åtagande. Se också till att du vet allt som finns att veta om vård av djur, så att du kommer att vara redo att ordentligt hand om ditt husdjur.
En socker segelflygplan bur bör vara så stor som du har råd och har plats för. Höjden är viktigare då bredden. Den minsta storleken rekommenderas för en socker glidflygplan bur är 30 x 18 x 36 inches. Wire burar är bäst. Glasytor som de i ett akvarium hålla socker glidflygplan från klättring som är skadligt för djurets hälsa. När du köper ditt husdjur bur ihåg att du vill att det ska kunna skala väggarna, hänga från toppen och ha sittpinnar, avsatser eller plattformar att hoppa och svänga från. Du kommer också att behöva köpa hängande maträtter, en hamster typ flaska för vatten och ett gäng leksaker. De gillar vertikala grenar och klätterrep. En rekommenderad leksak är en gnagare hjul.
Socker segelflygplan behöver äta något varierad kost. De behöver en del av frukt eller grönsaker varje dag. Det är förmodligen bäst att variera vilken typ av frukt eller grönsak du ger dem och inte ge dem samma sak varje dag. Till exempel kan du ge dem squash i dag och honungsdagg imorgon. De behöver då en lika stor mängd protein. Några alternativ för protein är kyckling eller kalkon barnmat, mjölmask, syrsor eller kokt ägg. Proteinet kan också varieras varje dag. Det är en bra idé att mata socker glidflygplan vid samma tidpunkt varje dag. De flesta av socker glidflygplan är näring ska komma från frukt / grönsaker och protein. Men för att komplettera sin kost rekommenderas att ge dem en torrfoder och lämna den i buren i 24 timmar. Torrfoder bör alltid finnas i buren, men ändras varje dag så att det är färskt. Det bör också ändras om sockret segelflygplan jordar den. Varje insektsätare / allätare torr blandning finns på djuraffären bör räcka. Det viktiga är att vara säker på att djuret äter både frukt eller grönsaker och protein.
Socker segelflygplan dra nytta av en vitamin-och mineraltillskott. Vionate och Rep-Cal är två möjliga val. Tillägget kan strös på frukt eller grönsaker eller också kan den blandas med en liten del av äppeljuice eller nektar.
Resurs:

Allt om rasen: tax
Värdiga Pet Tjänster: en begravning hemma för husdjur
Jolie, Min mops
Tre fantastiska fördelarna med en stor ras hund
Ta en aktiv strategi för hus utbildning din hund
Hur väl känner du din katt?
En australiensisk Pony
Ta bort och demat din katt hår
Hur säkert rengöra kattens öron
Purina OM: Viktminskning Hundfoder-En översyn
Hur berätta om din hund har ett sår?

Leave a Reply