Pet Care för Pineapple Svärdbärare

Ananas svärdbärare fisk är relativt icke-aggressiv. Den enda gången de blir aggressiva är om mer än en hane finns i en tank som har minst en kvinna. Hanarna blir sedan aggressiva mot varandra. Om du ser till att antingen ha endast män, endast kvinnor eller kvinnor och endast en hane så fisken bör vara lugn och lämpar sig för en gemenskap akvarium. De är små, tåliga och färgglada gör dem till en attraktiv tillägg till ett samhälle akvarium.
Undvik att placera fisken ananas svärdbärare med fisk som Tiger Barb som nyper på andra fiskens fenor. Ananas svärdbärare fisk har stora fenor som är enkla mål för denna typ av fisk.
Ananas svärdbärare fisk behöver gott om plats att simma, men det kräver inte en jätte tank. Tanken kan vara små till stora storlek. Det kräver några gömställen för lite privatliv. Växt och rock dekorationer kan vara lätt till måttlig.
Omsorg om ananas svärdbärare fisk är relativt lätt. De kräver lite uppmärksamhet. Så länge deras vatten hålls på lämpliga nivåer de är ganska tålig fisk. Temperaturen bör ligga mellan 70 och 79 grader Fahrenheit. De föredrar hårt och svagt alkaliskt vatten men om du inte vet hur man berättar om vattnet är hårt eller alkaliska fisken kommer att bli bra. PH-värdet bör vara mellan 7 och 8.
Kosten för ananas svärdbärare fisk är ganska enkelt. De är inte kräsen när det gäller att äta och kan helt enkelt vara matas fisk flingor dagligen. Det rekommenderas att en behandling de ibland matas levande föda. Några alternativ för levande mat för ananas svärdbärare fisk är blodmaskar, glas maskar och tubifex maskar. De äter också alger som växer i tanken.
Ananas svärdbärare fisk föder levande ungar som kallas yngel. Det är inte alltför svårt att odla denna fisk. Innan de föder födelseprocess honan bör separeras från all annan fisk. Efter förlossningen honan kan återvända till akvariet men lämna ynglen i sin egen skål. Om honan kvar med sin unga hon kunde äta dem. 20 till 80 yngel framställs från en enda födelseprocess av den kvinnliga ananas svärdbärare fisk. Ynglen äter pulverform flingfoder. De når 3-4 inches på förfallodagen, då de kan mingla med andra fiskar säkert.
Den kvinnliga ananas svärdbärare fisk är större än hanen. Svärdet formade stjärtfena är mer framträdande på den manliga sedan på honan.
Resurs:

Hundar – Sjukförsäkringar krävs eller inte?
Marsvin: lättskött och stor underhållning
Topp 5 Large Breed Dog Food
Förbered valp för första Grooming Tidig
Lära din hund att gå på hälen
Ta din hund att arbeta och du kommer både vara lycklig!
Frontline dödar inte Loppor
Bästa Hund Sängar för små hundar
Chalet med veranda
Varför räddningar av djur Avvisa Några Antagande Sökande
Tuppfäktning: Hur avla en bra Broodcock

Leave a Reply