Pet Care för Geckoödlor

Geckoödlor finns i de flesta stora djuraffärer och tenderar att kosta mellan 80 och 250 dollar baserat på de arter som det finns mer än 800. Några av de vanligaste arterna som köps som sällskapsdjur är den stående dag gecko, påfågeln dagen gecko, jätte dag gecko, bibron s gecko och Tokay gecko.
En tank med 32 x 15 x 15 inches kommer att rymma 3 genomsnittliga storlek geckos. Längre skulle kräva en större tank. De flesta geckos gömmer under dagen och komma ut på natten gör ett fullt spektrum belysning kit onödigt. Du bör alltid ha en termometer i tanken för att hålla koll på temperaturen. Temperaturen under dagen måste vara omkring 88 grader Fahrenheit. På natten kan det sjunka till 75 grader. Värmen är enkelt att få med en vanlig 60 watts glödlampa. Om temperaturen är för hög kan du sätta glödlampan längre bort eller flytta den närmare om temperaturen är för låg. För substrat på botten av tanken kan du använda bark eller reptil sand. Konstgjorda växter och stenar kan användas för att ge gecko en plats att gömma sig. En gömställe fylld med vermiculit är viktigt som en plats för gecko gå när utgjutelse. Spraya vermikulit med vatten en gång om dagen för att hålla den fuktig. Också Spraya insidan av buren några gånger om dagen för att hålla luftfuktighet upp.
Den vanligaste mat för att föda geckoödlor är syrsor. De bör matas till gecko levande. Syrsor behöver matas från 12 till 24 timmar före att sätta i gecko bur så att den kommer att ha näringsämnen för att vidarebefordra till gecko när de konsumeras. Syrsor kan matas fisk flingor, apelsin skivad, torkad hundmat eller grönsaker. Du kan också strö en kalciumtillägg om syrsor för geckos. Även kalcium bör inte ges till geckos mer sedan varannan dag. Geckoödlor bör inte ges syrsor som är större än storleken på huvudet. Antalet syrsor en gecko kan äta varierar med storlek och ålder. Ett bra sätt att mäta hur mycket din gecko ska matas är genom att uppmärksamma hur många syrsor äter inom 15 till 20 minuter. Syrsor inte ätit i den tid bör inte lämnas i tanken. Baby geckoödlor bör utfodras två gånger om dagen men geckoödlor över 7 månader gamla behöver matas endast två gånger i veckan. Förse gecko med en grund skål med vatten för att dricka. Hålla vattnet friskt och låt det inte torka upp för länge.
Referens:

Kaspiska hästen – Noahs Little Pony
Allt om rasen: American Pit Bull Terrier
Flea Allergy Dermatitis hos hundar
Uppmärksamhet Pooper Scoopers: Hur grön är du?
Varför räddningar av djur Avvisa Några Antagande Sökande
Pet Care för Geckoödlor
Bekanta dig med St Bernard förföljer
Miley Cyrus Hannah Montana Kostymer för Halloween
Hur Medicinskt behandla din hund utan att ta ut en andra inteckning
Friska Aktiviteter för Hushållens Katter
Fem lina Varumärken

Leave a Reply