Pet Airways – Ett flygbolag Bara för husdjur

Jag trodde att jag hade hört det hela när min make föreslog vi öppna en restaurang som drivs av djur, men nu finns det en all-pet flygbolag heter Pet Airways.
Pet Airways är det första flygbolaget tillägnad husdjur – inga tillåtna människor (utom personalen naturligtvis, skulle du inte ha en hund som flyger ett plan, skulle du?) Tanken är att göra flygresor mindre stressande för sällskapsdjur genom kärlek, trygghet, omsorg och naturligtvis komfort. Om du frammana bilder av franska pudlar betjänar skålar med vatten medan de andra passagerarna titta på under flygning film, Beethoven, tänk om. Husdjur fortfarande måste vara i deras bur, men de kommer inte sättas i lasten där det är högt, varmt (om inte klimat kontrollerade) och ofta stressande.
Så hur fungerar det? Du tar helt enkelt ditt husdjur till lounge senast två timmar före start. De har också ett husdjur lodge – passande namnet tassarna Inn – om du föredrar att släppa ditt husdjur ut upp till 48 timmar i förväg. Två timmar innan flygningen ditt husdjur går för en potta paus, jag antar att de inte kommer att ha badrum bås med brandposter och gräs.
Husdjur sedan lastas på planet i sin bärare och utanför de går. Under flygningen alla husdjur kontrolleras var 15 minuter för att säkerställa deras komfort. Om du trodde en skrikande bebis var dåligt på en flygning, tänk att flyga med ett plan fullt av skällande hundar. Vid landning, alla husdjur stiga och ges en potta paus. De fortsätter sedan till sällskapsdjur lounge där de väntar på sin ägare (som var tvungen att flyga i all-mänskliga planet).
Om du inte kan plocka upp ditt husdjur när de kommer, kan han stanna i Paws loungen natten. Varje gång ditt husdjur transporteras, är det registreras så att du kan spåra ditt husdjur resa hela vägen. Ditt husdjur kommer aldrig lämnas ensam när du reser med husdjur Airways.
Som mänskliga flygbolag har husdjur Airways partners: 1-800-PetMeds, Husdjur Bästa Försäkring, Kong och Best Friends Animal Society. Om du går med i MyPAWS klubben (för en ytterligare $ 30/year) får du rabatt på djurvänligt hotell, sällskapsdjur leveranser, sällskapsdjur läkemedel, flyg (för människor), och mat till sällskapsdjur.
Flygplanet kommer att variera inkludera Falcon 20, Convair 580 och 5800, och B-727-100 plan. Det kommer att finnas 20 plan i Pet Airways flotta.
Inledningsvis Pet Airways kommer bara flyga till vissa storstadsområden i USA (New York, Washington DC, Chicago, Denver och Los Angeles), men de hoppas kunna expandera i framtiden. Den första husdjur Airways flight beräknas ta fart under våren / sommaren 2009. Kostnaden per husdjur är $ 149, jag är inte säker på om det innehåller en drink och en påse med pretzels, men det är inte ett dåligt pris med tanke på särskild uppmärksamhet ditt husdjur kommer att få.
För mer information om Pet Airways besök deras hemsida på petairways.

Lokala Pet Adoption Shelters i Norfolk, VA
Trimning ditt husdjur tånaglar
Hur man tar hand om din nya papegoja: Att baby hem, de första dagarna, vad gör papegojor äter
Använda ljus att underhålla dina Bored Housecat
Övningar för din hund
Designa en Doggie Tee för hund vänner
Hur ta hand om dina hundar på sommaren
Doggy DNA-tester – Hur exakt är dessa?
Undulat vård och utfodring
Tips om att uppnå en vacker bestruket Shih Tzu
Fördelar med Professionell Dog Training – 10 skäl till varför din hund behöver det

Leave a Reply