Pet Air Travel Tips

Har du någonsin haft att skjuta en resa eftersom du inte kunde hitta en hundvakt? Tja, nästa gång varför inte du bara ta ditt husdjur tillsammans? Om du reser med bil är det inga problem att ta Fido med dig, men vad händer om din resa med flyg? Först behöver det inte vara ett problem och andra om du vet hur man förbereder för en flygning med ditt husdjur i släptåg kan det gå i lås.
När du reser med flyg med ditt husdjur, är det imparative att veta vad de flygbolag politik är för sällskapsdjur flygresor. Gör att telefonsamtal och tala med en levande representant för att få korrekt information.
Eftersom jag reser med flyg med min hund ganska ofta, har jag lärt mig några flygresor tips som jag är glad att föra vidare. Pet flyget tar förberedelse. Först måste du veta i förväg om flygbolaget kräver hälso-och certifikat immunisering. Du behöver tid för att få dessa i ordning så se till att kolla på denna minst 2 till 3 veckor innan din flygresa.
Om du reser med en katt eller liten hund, kommer flygbolaget att förmodligen ditt husdjur att rida i kabinen med dig. Du kommer att debiteras en avgift för detta och husdjur måste placeras under stolen framför dig. Ditt husdjur måste vara i en bärare som passar kriterierna för flygbolaget. Jag tycker att köpa en första klass biljett när du reser med min hund är värt det eftersom utrymmet under sitsen är mycket större och det kan finnas en tom stol bredvid mig och jag kan ställa hunden transportören där efter start.
Om du har en stor husdjur måste den färdas i lastrummet. Detta kan vara riskabelt eftersom du inte kan hålla ett öga på ditt husdjur. Men om detta är det sätt du måste göra det prova då följande försiktighetsåtgärder.
Använd direktflyg. Du kommer inte att oroa ditt husdjur förloras under överföring.
Alltid resa med samma flyg som ditt husdjur. Fråga om du kan följa ditt husdjur lastas in i lastrummet.
Se till att ditt husdjur har på sig en krage som inte kan fastna i bärare dörrar. har två stycken identifikation på kragen, en ID med ditt namn, hemadress och telefonnummer, och en resa ID med adress och telefonnummer där du kan nås. Med ditt husdjur mikro-flisas är alltid en bra idé.
Mata inte din hund i 3 till 4 timmar före flyget. Små mängder vatten är ok innan resan. (Detta gäller oavsett om husdjur kommer att resa i lasten eller i kabinen.)
Ha en strömstyrka fotografi av ditt husdjur. Om ditt husdjur försvinner under resan, kommer ett fotografi gör det lättare för flygbolaget anställda att hitta den.
Nu bara koppla av och njuta av din resa.

Ska Valpar matas valpfoder?
Särskild Kitty Premium Gourmet kattmat
Hur bota Wet Tail hos hamstrar
Avmaskningstabletter hundar och katter: naturliga alternativ
Hur man handskas med förlusten av ett husdjur
Teknisk Koi information
Hur hundar får Bandmask och hur man behandlar dem
Kanin Behandlar
Jakthundar föds upp för jakt
Varför du bör hålla Kaniner som husdjur
Lokala Dog Training Schools i Newark, Delaware

Leave a Reply