Pennachio Jewelers en stor dröm blir sann i Glastonbury, CT

Glastonbury Ct. är en Hartford förort med en känsla av stil och elegans. Behöver jag säga att Tracey Drost Pennachio har fört sin egen känsla för stil och elegans till hennes butik i Eric torget? Med år av detaljhandel och smycken erfarenhet Tracey gör ett plask i Glastonbury, där det tar en hel del att få folk att märka dig. Vad gör Pennachio Jewelers speciellt? Bara om allt.
Nu kallar mig en kaffe snobb men så fort jag märkte Keurig med massor av alternativ för de vuxna visste jag att detta var min typ av rum. Tracey inser att vissa mammor kommer att föra in sina barn eller deras söta tandade män och du kan hjälpa dig själv från M & M skål. Men du inte kommer till Pennachio för kaffe och godis du kommer för gnistra, glitter, pärlor och i vårt fall för pärlor.
Om du är en Pandora snobb då du kommer att hitta denna butik störande. Inte bara lägga sitt val Pandora på skam, men till ett pris som gör att du vill äga många, många fler pärlor. Pandora, Biagi och Camilia vurm har tagit landet med storm och om du inte är sport en vacker armband eller halsband alla vill veta varför inte?
Vad Tracey tillför denna blandning är en fantastisk samling av Murano pärlor i alla regnbågens färger för fenomenala priser. Alla som har köpt namnet varumärke vet vad priserna är, här tänker mer som halva priset men extra hög kvalitet. Det har inte skett någon smusslar. Förutom Murano pärlor finns sötvattenspärlor i ett urval av pasteller och Brights. De har den unika pärla skimmer som bara den äkta varan har.
Dessutom finns sterling pärlor i de mest skilda val jag någonsin har sett. Om du inte hittar det här, ja kanske du inte hitta det någonstans. Men utöver pärlorna det finns några riktigt unika sätt att bära pärlorna. Vad sägs om en manschett armband med pärlor. En fantastisk idé och när du arbetar på en dator hela dagen dinglar av kulorna kan vara irriterande. Detta är det perfekta sättet att visa upp dina pärlor.
Dessutom finns det en bar halsband som låter dig bära dina kulor hängande från en silverfärgad bar som hänger ner från en kedja. Detta är en Pennachio smycken exklusiv design och du kommer inte hitta det någon annanstans. Det finns också färgade snören som kan hålla din pärlor för otroligt pris på $ 15.
Men det finns så mycket mer att Pennachio Jewelers än bara pärlor. Det finns diamanter, rubiner, rosa turmalin och varje pärla som ditt hjärta skulle kunna önska. Du kommer inte att se samma allt här som du hittar i de stora saxen rutan cookies smycken butiker. Vad du har här är familjeklenoder i vardande.
Om du inte ser exakt vad du vill, misströsta inte. Du kan hjälpa utforma anpassade bit av dina drömmar. Du kommer att få all den personliga uppmärksamheten du kan tänkas vilja på denna underbara butik. Det spelar ingen roll om du spenderar $ 50 eller $ 50.000 lämnar du här känsla som om du är en speciell kund och erfarenhet kommer att vara en du vill upprepa. Så nästa gång du är i Glastonbury Ct se till att stoppa i på Eric torg utanför Hebron Ave och besöka denna stora lilla butik.

Att hålla och underhålla Goldfish
Bästa produkter att använda som Rat Sängkläder
Kil-tailed örn
Min personliga berättelse om att anta en Shelter djur för Adopt-a-Shelter-Animal månad!
Designa en Doggie Tee för hund vänner
Amerikansk Cashmere Goat – en Pet för 4-H eller Home Spinners
Exotiska och unika Hundraser
Hundarnas Separationsångest: Vad är det? Vad kan du göra?
Hur borsta Yorkshire Terrier
Topp 10 Mix hundar: hitta rätt Companion för dig
Tips om hur man vårdar för din valp

Leave a Reply