Pedi-Paws: Pet Nail Trimmer

Pedi-Paws är en ny innovation sällskapsdjur marknadsförare som är tänkt att vara ett djurvänligt sätt att trimma ditt husdjur klor. Det är en batteridriven spik Filer som säkert filer ner dina husdjur klorna smärtfritt och är avsedd för användning med katter och hundar. Det har blivit en mycket populär Som sett på TV objekt. Men vissa människor är tvivelaktiga huruvida Som sett på TV produkter verkligen leverera vad de säger. Några av dem gör, och vissa av dem inte. Fungerar Pedi-Paws egentligen? Här är min recension.
Jag råkade snubbla över Pedi-Paws på min lokala Wal-Mart butik och har just fått en ny kattunge som börjar nå den åldern att vilja klo på mina möbler, bestämde sig för att ge det ett försök. Jag betalade nästan 20 dollar pris och tog hem med stora förhoppningar. Jag läste alla anvisningar och varningar och fortsatte sedan att följa dem genom att först visa min kattunge på Pedi-Paws instrument låta henne lukta det och bli vana vid det. Sedan vände jag mig på instrumentet och låt henne undersöka det med den lilla surrande ljud som den gör. Hon verkade okej med det, i början.
Nu, på Pedi-Paws varningar, det gör det varna användaren att varje husdjur är olika. Vissa husdjur kommer inte tänka Pedi-Paws maskin medan andra inte kan tolerera det. När jag försiktigt försökte tillämpa Pedi-Paws till min lilla kattunge, kaka, hon var inte alltför glada över det. Först svarade hon genom att dra tassen bort. Och efter flera dagars flera försök med lirka och belöna med godis och varje metod som föreslås av Pedi-Paws bruksanvisningen hon fortfarande inte skulle ha något att göra med Pedi-Paws. Följaktligen var mitt husdjur en av dem som inte skulle tolerera maskinen. Jag vet inte om det var obekvämt för henne, om känslan på hennes klo var outhärdlig, eller om det var det buller som genereras av staven, men jag hade ingen framgång med henne. Till slut fann jag att hon var mycket mer samarbetsvillig av att ha sina naglar klippta med kattunge nagelsaxar som jag köpt på Petco.
Men jag har hört att vissa människor har upplevt framgång med Pedi-Paws. Därför måste jag dra slutsatsen att alla sällskapsdjur är olika och att det enda sättet att avgöra om Pedi-Paws är rätt för dig och ditt husdjur är att bara ge det ett försök. Det verkar som en vänskaplig idé för både husdjur och ägare. Pedi-Paws bryter ditt husdjur spik som gör regelbundna nagelklippare inte heller erbjuda smärtan av de-klösa. Ändå var Pedi-Paws inte för min kattunge, så mitt bästa råd skulle vara att varna människor som funderar på att köpa de Pedi-Paws att alla husdjur är olika och en del med tolerera det medan vissa inte.

Att hålla Kitty friska i värmen
Pet Guide: Old Danish Pointing Dog
Animal Empathy Kurser: Obligatorisk i skolorna?
Undervisning din Golden Retriever Hur Umgås
Utfodring, bostäder och hantering en Pet Python Snake
De bästa Hundraser för kvinnor
Anledningar till varför du bör äga en hund
Top 3 tips för att hjälpa ditt husdjur hund Banta
Prostata Bölder hos hundar
Hantering bita i Valpar
Vad folk inte vet om Pitbulls

Leave a Reply