Pedi Paws Nail recension Trimmer Produkt

Jag fick en Pedi Paws spik trimmer som en gåva från min syster efter nämna att jag funderar på att köpa en att använda för att trimma hundens naglar. Hur väl skulle Pedi Paws fungerar? Var det värt $ 20 klistermärke pris? Det var frågorna i mitt sinne som jag gav denna hund grooming produkt ett försök.
Pedi Paws och trimning en hunds naglar
En sak som drog mig till Pedi Paws var att det inte fanns några inblandade Clippers. Min hund, en beagle / dalmatiner mix var i princip inaktivt och inte tål promenader mycket väl på grund av artrit. Som ett resultat, fick hon inte utövandet hon behövde naturligtvis hjälpa till att hålla naglarna tränas. Overgrown naglar skulle leda henne att förlora sin köp under klättring trappor, så jag behövde hålla koll på spik groomings för henne. I samma ögonblick hon såg normal hund Clippers, skulle hon försöka slinka iväg för att undvika att bli trimmas. Jag hade hoppats att Pedi Paws skulle innebära mindre chans att jag av misstag skulle skära in i snabb eftersom hon flyttade så mycket under nageln trimning.
Första gången jag använde Pedi Paws, var jag bara kunde få ett par naglar gjort. Sammantaget har de Pedi Paws fil naglarna ner ganska fint. Men det tog extremt lång tid per spik. De Pedi Paws slutade ofta som jag tryckte hennes nagel på snurrande arkivering hjulet. Även byta batterier hjälpte inte. Därför var jag tvungen att lämna sina naglar med en extremt lätt beröring, vilket orsakade det att ta lång tid per spik. Efter några spikar, hade min hund fått nog. Jag trimmade snabbt resten av naglarna med normala Clippers handen spik och ställ in Pedi Paws åt sidan för att försöka igen senare medan hennes naglar fortfarande kort beskurna.
Nästa gång jag använde Pedi Paws, klarade jag lite bättre. Min hund naglar var inte övervuxna, så jag tänkte att använda Pedi Paws att hålla dem kort skulle fungera mycket bättre. Det gjorde, men jag var tvungen att använda en extremt lätt beröring som orsakade arkivering sessionen att ta lång tid igen. Denna produkt verkligen inte spara mig när som helst.
Använda Pedi Paws att trimma en katt naglar
Jag beslutade att ge Pedi Paws ett försök på min katts naglar. Min katt naglar är mjukare, så jag kunde använda en tyngre anslag till fil. Min katt inte verkar tänka de Pedi Paws mer än Clippers metall spik som han är van att, så jag hade inte för mycket av en kamp att få honom att samarbeta. När jag använt produkten, men jag fann det omöjligt att helt lämna sin spik ner så att det inte längre var skarp. Det verkade oavsett vilken väg jag försökte vända sin spik eller produkten, jag kunde inte lämna den vassa spetsen av slutet. Vad jag slutade med var en spik som var skarp på undersidan spets spiken och filas ned på toppen. De Pedi Paws lämnade också grova, slitna kanter. Till slut gav jag upp och klippte sina naglar med metall Clippers att få ett rent snitt.
Helhetsintrycket av Pedi Paws
Är denna produkt värt $ 20 klistermärke pris? I mitt fall, nej. Min hund naglar var för svårt att lämna bra med denna produkt. Jag skulle rekommendera den för en hundras med mjukare naglar, men om sällskapsdjur avskyr har sina naglar klippta för hand. Jag skulle också inte köpa speciellt för användning på en katt eftersom det lämnade ojämna kanter och inte gör ett bra jobb med att lämna in spiken.
Denna produkt är tillgänglig i många platser, inklusive de flesta större droghandel (CVS, Rite Aid, Walgreens) samt på Bed Bath and Beyond och även Dollar General. För bästa, köpa Pedi Paws på Bed Bath & Beyond med en 20% rabatt eller annan värderade kuponger som är allmänt tillgängliga i söndag papper.
Denna recension skrevs utifrån personlig erfarenhet. Författaren har inte fått ersättning av något slag från Pedi Paws till pennan denna översyn.

Top 3 tips för att hjälpa ditt husdjur hund Banta
Easy Tips för att ta väl hand om hamstrar
Hjälpa till att bygga förtroende i en fruktansvärd hund
Valp Farming
Häst Antagande
Farliga Canine Treats
Nöp nerver i Hundar
Olika arter av Parrot
Hund Förgiftning: Tre typer varje ägare måste veta om
Hur du tränar din hund för livet: Lydnad Utbildning övervinner mest hund beteendeproblem
Lyssna på Höra Say

Leave a Reply