Pärlhöns: stora fåglar att hålla

Pärlhöns, ursprungligen från Afrika, växer snabbt i popularitet runt om i världen. Kanske ingenstans är aktning för pärlhöns ökar snabbare än i USA. Lite konstigt. Pärlhöns diet består huvudsakligen av buggar, och en av deras favoriter är den allestädes närvarande, och ibland dödliga, fästing. Pärlhöns också äta frön av ogräs, vilket omintetgör deras spridning. Pärlhöns används för att hålla lador fria från möss, och de kommer att varna för, driva ut eller döda ormar. Pärlhöns gör också ett utmärkt larmsystem. Pärlhöns gör ganska bullriga Mohammad när en förändring sker i deras omgivning.
Det finns flera sorter av pärlhöns, men det är helmeted Pärlhöns som har domesticerade och exporteras över hela världen. I USA idag finns det många kommersiella kläckerier och otaliga individer som säljer pärlhöns ägg, Keets och vuxna. Keets är Pärlhöns avkomma, och termen Keet gäller tills de är ungefär åtta veckors ålder. Pärlhöns ibland kallas Guinea höns. Naturligtvis, pärlhöns är båda höns (hona) och tuppar (hane). Därför är termen Guinea höna något missvisande.
Den helmeted Pärlhöns finns i många färger och färgkombinationer inklusive pärlgrå, kunglig purpur, violett, brons, skiffer, korall blå, lavendel, koppar, choklad, vit, buff och pied pärlgrå. Fotografier av Pärlhöns i alla ovanstående färger och fler är tillgängliga för visning på
Helmeted Pärlhöna finns nu även finns i två storlekar. Den ursprungligen domesticerade olika Pärlhöns väger upp till ca 3 ½ pounds. Jumbo Pärlhöns väger 5 till 7 pounds. Jumbo Pärlhöns finns i den ursprungliga pärlgrå färg mönster: vita fläckar kallas pärlor på en mycket mörk grå bakgrund.
Pärlhöns, medan kunna korta flygningar och utmärkta glidande, är marklevande fåglar. De äter, ras, bo och lägger sina ägg på marken. Med undantag för kvinnor som sitter på ägg, pärlhöns föredrar att övernatta i träd under natten. Människor som höjer och hålla Pärlhöns brukar föredra att deras fåglar sover i en coop. Detta håller fåglarna torr, varmare och säkert från rovdjur såsom ugglor, tvättbjörnar, skunkar, katter och andra, beroende på det geografiska läget.
Pärlhöns flockas fåglar. Det vill säga att de är mest bekväm när det finns andra av sin art runt dem. Med detta i åtanke är det inte lämpligt att ha samma Pärlhöns. Tre eller fyra Pärlhöns är en acceptabel flockstorlek och kommer att göra fåglarna mer bekväm och innehåll. Oavsett storleken på Pärlhöns flock, kommer en hierarki fastställas av fåglarna själva. Det kommer att finnas en dominant fågel, och en fågel vid botten av ordern. Alla andra kommer att hitta sin status i mellan.
Människor som vill börja hålla Pärlhöns kan köpa sina nya fåglar på något av tre olika sätt.
1) Som befruktade ägg som inkuberas och kläcks.
2) Som Keets höjas.
3) Som vuxna.
De nya till att hålla Pärlhöns ska köpa Keets när du startar sin hjord. Keets levereras vanligtvis när de är två eller tre dagars ålder. Börjat med Pärlhöns Keets undviker den tid och kostnad för inkubering av ägg för 26-28 dagar. Inkubering pärlhöns ägg är bäst för dem med rätt utrustning och erfarenhet. Inköp vuxen Pärlhöns har också nackdelar för första gången Pärlhöns djurhållare. Du vill träna din pärlhöns, och detta görs enklast börjar när de är Keets.
I huvudsak finns det en sak Pärlhöns djurhållare vill utbilda sin flock att göra: komma när anropas. Utbildning Pärlhöns att komma på kommando är ovärderlig under sitt liv. Det gör att målvakten att kalla fåglarna i säkerhet coop på natten, och tillåter också de fåglar som skall riktas till specifika platser att drastiskt minska bugg befolkningen. Pärlhöns är bra skadedjur styrenheter för ekologisk trädgård – eller någon trädgård, för den delen. Om en Pärlhöns djurhållare har ett bi, bålgeting eller geting problem han eller hon behöver bara få Pärlhöns nära där insekterna samlas. Pärlhöns kommer att göra resten.
Vuxen helmeted Pärlhöna är mycket tuffa djur. Liksom alla djur, men de kräver omvårdnad och hjälp att nå god mognad. Raising pärlhöns Keets är inte alls svårt, men det finns några saker som måste göras för säkerhet och hälsa Keets. Pärlhöns Keets behöver värme, skydd mot drag och rovdjur, torrhet, mat och vatten.
De första dagarna i livet, bör Keets förvaras i en behållare med en temperatur av ca 100 ° F En jätte plastbalja med en liten glödlampa fungerar bra. Vattenförsörjningen för de unga Keets måste vara ljummet, och inställning så att Keets inte kan komma in i den och bli våt eller dränka sig. Feeding the Pärlhöns Keets kalkon starter med AMP är den mest populära dieten. Täck botten av Keets “hem med hushållspapper och ändra dem efter behov. Försiktigt hantera Keets från första dagen att få dem brukade du och andra familjemedlemmar.
För fullständig information om hur man framgångsrikt höja Pärlhöns Keets, besök Guinea Fowl International Association forum på: Gå med i forumet och du kan ställa specifika frågor och få kunniga svar snabbt. Det är en ovärderlig resurs för Pärlhöns djurhållaren!
Om du vill se några stora filmer om Keets växer upp, besök: Längst ner på sidan finns länkar till alla tillgängliga videoklipp. Eftersom antalet episoden blir högre, Keets är äldre, och slutligen mogna. Videorna är mycket bra gjort, och förutom att vara informativ, de är ganska underhållande.
Utbildning pärlhöns att komma när kallas oftast görs med hjälp av vit proso hirs. Pärlhöns älskar denna billiga behandla. Bara ringa som här Guinea, Guinea, Guinea och stänka hirs på marken. Till en början är deras svar långsam, men de snabbt fånga den och kör för att få sin godis. Ovanstående länkade videoklipp visar faktiskt utvecklingen av processen utbildning över tiden.
Pärlhöns blir snabbt mer populär stor del på grund av det faktum att de snabbt kommer säkert att befria ett område av sjukdom bär fästingar, liksom andra skadedjur insekter. Men som människor lär sig att Pärlhöns är också underhållande, personliga och familjevänliga fåglar, de börjar också att fylla en nisch som husdjur. När pärlhöns djurhållare tillbringar mycket tid med sina fåglar, de blir ganska trevlig och lyhörd.
Att hålla Pärlhöns är inte för alla. De tenderar att vandra lite, och några grannar kanske inte uppskattar sina insekter bort färdigheter i sina gårdar. De gör också en hel ljud när de blir störda om något som främlingar, okända djur eller bilar. Återigen kanske grannar gillar inte att höra Pärlhöns “larm” släcks. Biodlare får inte höja Pärlhöns inom ¼ mil av sina bikupor. Pärlhöns djurhållare behöver en säker, sluten hem (Coop) för sin hjord, och ett inhägnat område är också mycket bra att ha. Små coops kan köpas på nätet, och större coops är relativt enkel och billig att bygga.
Pärlhöns är billiga att köpa och underhålla, lätt att höja till förfall, naturligtvis utföra några mycket värdefulla uppgifter kring gården, och är en ständig källa till underhållning. De ger näringsrik ägg under våren och sommaren och deras färgglada, mönstrade fjädrar är eftertraktade av många konstnärer. En liten flock Pärlhöns kanske precis vad ditt hem och familj behöver. De förtjänar verkligen en närmare titt. Jag har en flock 30 underbara pärlgrå pärlhöns och det finns en sak jag har lärt mig säker: Jag kommer alltid hålla Pärlhöns på fastigheten.

Det är en hunds liv!
Topp 10 Mix hundar: hitta rätt Companion för dig
PetSmart Dog utbildningar
Beagle: en tumultartad resa av glädje och frustration
Vad är en utställning?
Alapaha Blue Blood Bull Dog Breed Sammanfattning
Komma igång med ett nytt akvarium
Var beredd på en Pet Emergency
Katt Mind Control
Översyn av nuvarande Solana Aquarium
TV: s bästa Nerds

Leave a Reply